Ο Chrome 18 φέρνει τα γραφικά 3D στους παλιούς υπολογιστές

11:08 2/4/2012 - Πηγή: PC Nea
Ακόμα και οι παλιοί υπολογιστές θα μπορούν να απεικονίσουν βέλτιστα 2D και 3D περιεχόμενο στη νέα έκδοση του Chrome. Σε αυτή την έκδοση, την 18, ο browser της Google χρησιμοποιεί την ισχύ της κάρτας γραφικών για την απεικόνιση των περιεχομένων ενός site.

Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα γραφικών βοηθά τον browser ώστε να απεικονίσει τα περιεχόμενα μιας σελίδας του Web με μεγαλύτερη άνεση.

Για τις παλιές κάρτες γραφικών χρησιμοποιείται βοηθητικά ένα λογισμικό με την ονομασία Swiftshader το οποίο είναι αρκετά πιο γρήγορο από πολλές εναλλακτικές λύσεις. Για να δείτε αν και ο δικός σας υπολογιστής μπορεί να υποστεί το rendering με hardware ή software βοήθεια δώστε στην μπάρα διευθύνσεων τπ chrome://gpu.

Η ομάδα ανάπτυξης του Chrome γράφει στο blog της ότι με αυτό τον τρόπο το rendering γραφικών γίνεται πιο γρήγορα από ποτέ.

Σημειώστε ότι η Google ανανέωσε τον Chrome τον περασμένο μήνα έξι φορές. To update στην έκδοση Chrome 18.0.1025.142 αντιμετωπίζει εννιά κενά ασφαλείας.

Τρία από αυτά έχουν διαβαθμιστεί ως «υψηλής σπουδαιότητας» και επιτρέπουν την εκτέλεση επιζήμιου κώδικα. Ένα άλλο επιτρέπει την πρόσβαση σε μια ελεύθερη περιοχή της μνήμης (Use-after-free) κατά την επεξεργασία αρχείων SVG.

© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα