Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ…στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

16:40 30/12/2013 - Πηγή: PC Nea
Με δυο μεγάλα πάρτι, αποχαιρέτησε το 2013 ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα βιβλία και τις διαλέξεις, οι σπουδαστές και το προσωπικό του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ διασκέδασαν και το έριξαν για λίγο έξω.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, οι πόρτες του υπέροχου club Roi Mat, στη Θεσσαλονίκη,
άνοιξαν για να υποδεχθούν τα μέλη του ΕΟ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, σε ένα μεγάλο πάρτι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκατοντάδες σπουδαστές, μαζί με τους καθηγητές τους, διασκέδασαν, γέλασαν και άφησαν πίσω τους τις απαιτήσεις των σπουδών τους, προκειμένου να κλείσουν το 2013 με μια αξέχαστη βραδιά.

Λίγες μέρες αργότερα, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, το ιστορικό κτίριο Βιέννη της Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζεται το Mediterranean College, υποδέχθηκε το εκπαιδευτικό και το διοικητικό προσωπικό του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Οι εργαζόμενοι, είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό βράδυ, με την συνοδεία Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και εκατοντάδων εδεσμάτων, τα οποία ετοίμασε ο Τομέας Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και που θα ικανοποιούσαν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, σημειώνοντας συνεχή δυναμική παρουσία, τόσο στην εκπαίδευση όσο και στα κοινωνικά δρώμενα, σας εύχεται Χρόνια Πολλά! Το 2014 να σας χαρίσει μόνο χαμόγελα και υγεία!

Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη T: 2310552406 iek@xinis.net | www.iek-xini.edu.gr | www.medcollege.edu.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα