Οι υφασμάτινες πάνες της Fuzzibunz στην πλατφόρμα της NewbornWishes

11:43 9/5/2012 - Πηγή: PC Nea
H NewbornWishes (www.newbornwishes.com), η μοναδική πλατφόρμα δημιουργίας λίστας δώρων μωρού, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Ναταλί Σαμπά, υπεύθυνη για τις πολυβραβευμένες πλενόμενες οικολογικές πάνες της Fuzzibunz (www.fuzzibunz.gr).
Στη NewbornWishes οι νέοι γονείς μπορούν να δημιουργήσουν λίστες δώρων για διάφορες περιστάσεις της ζωής του μωρού τους (όπως λίστα baby shower, λίστα γέννησης, λίστα βάπτισης), με προϊόντα και υπηρεσίες από επιλεγμένους
συνεργάτες που για πρώτη φορά βρίσκονται όλοι μαζί σε έναν online χώρο.

Οι γονείς δεν έχουν παρά να επιλέξουν όλα τα προϊόντα που αγαπάνε και να επικοινωνήσουν τη λίστα τους στους φίλους τους μέσω email, facebook ή στην πρόσκληση.

Οι οικολογικές πλενόμενες πάνες της Fuzzibunz, έχουν λάβει σημαντικά διεθνή βραβεία για την καινοτομία των προϊόντων τους, αλλά και από τις ίδιες τις μητέρες για την φιλικότητα προς την οικογένεια. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έρχονται να δώσουν λύση στις μητέρες που επιλέγουν έναν οικολογικό τρόπο ζωής σεβόμενες το περιβάλλον αλλά και το μωρό τους.

“Οι υφασμάτινες πάνες της Fuzzibunz είναι πραγματικά μοναδικές! Συνδυάζουν τέλεια την πρακτικότητα και την οικονομία για τους γονείς, με την άνεση και το στυλ για τα μωρά. Επιπλέον, πολύ συχνά οι νέοι γονείς με τον ερχομό του μωρού τους, αποκτούν μεγαλύτερη οικολογική συνείδηση μιας και πια οι επιλογές τους επηρεάζουν το περιβάλλον στο οποίο θα ζήσει το μωρό τους.
Στην NewbornWishes πιστεύουμε ότι αποτελούν ένα ιδιαίτερο δώρο για τις μαμάδες που έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν πλενόμενες οικολογικές πάνες, ή ακόμα και δοκιμαστικά γι’ αυτές που το σκέφτονται επιλογή”, δήλωσε για την νέα συνεργασία της NewbornWishes η Μυρτώ Παπαθάνου.

“ Οι Fuzzibunz ήρθαν επιτέλους και στην Ελλάδα! Αλλάζουν πραγματικά τη ζωή μιας νέας μαμάς, με σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και το ίδιο το μωρό. Είναι οι μοναδικές πάνες που θα χρειαστεί ένα μωρό από την γέννηση έως τα τρία του χρόνια, καθώς το μέγεθός τους ρυθμίζεται με δύο τρόπους ώστε να ακολουθεί απόλυτα την ανάπτυξη του μωρού.
Οι γονείς θα ενθουσιαστούν από τα εκπληκτικά χρώματα της συλλογής, ενώ τα πακέτα 6,12 και 24 πάνες είναι εξαιρετικά οικονομικές επιλογές, έως και 5 φορές φτηνότερες από τις πλαστικές πάνες! Εκτός από το πλεονέκτημα της οικονομίας και της οικολογίας, μην ξεχνάμε ότι οι υφασμάτινες πάνες είναι ότι καλύτερο για το παιδικό δέρμα, αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.
Και φυσικά σε σχέση με τις πλαστικές πάνες του εμπορίου δεν περιέχουν καθόλου διοξίνη και άλλα χημικά” προσθέτει η Ναταλί Σαμπά, παιδοψυχολόγος και δημιουργός του childit.gr.

Στο site της NewbornWishes (www.newbornwishes.com και www.newbornwishes.gr) μπορείτε να γνωρίσετε την εταιρεία και τους συνεργάτες της, και να δείτε όλες τις δυνατότητες δημιουργίας λίστας γέννησης, λίστας βάπτισης ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση στη ζωή του μωρού σας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.c
Keywords
Τυχαία Θέματα