Eurosuccess Consulting: Σας καλεί να λάβετε μέρος στην ομάδα εστίασης!

Ο οργανισμός Eurosuccess Consulting στα πλαίσια του Eυρωπαϊκού έργου E(U)leaders – The Leaders of tomorrow σας καλεί να λάβετε μέρος στην ομάδα εστίασης (focus group) που απευθύνεται σε επιχειρήσεις/οργανισμούς που βασίζονται στην τεχνολογία, όπως και σε μη τεχνολογικές επιχειρήσεις.

Σχετικά με το έργο

Ο σκοπός του έργου είναι να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων και των οργανισμών μέσω της ανάπτυξης στρατηγικών δεξιοτήτων ηλεκτρονικής ηγεσίας

που είναι απαραίτητες για τους επιχειρηματίες/εργοδότες/ηγέτες/διευθυντές, ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά και αποδοτικά τις ομάδες τους στο πλαίσιο εικονικής εργασίας.

Σχετικά με το ηλεκτρονικό μοντέλο

Στα πλαίσια του έργου θα δημιουργήσουμε ένα μοντέλο ηλεκτρονικής ηγεσίας μέσω της χαρτογράφησης των στρατηγικών δεξιοτήτων και προσεγγίσεων ηλεκτρονικής ηγεσίας που επικοινωνούν οι οργανισμοί σε εικονικά περιβάλλοντα εργασίας.  

Τελικό παραδοτέο είναι να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο πιστοποίησης που θα καθορίζει τόσο το πρόγραμμα σπουδών των ηλεκτρονικών ηγετών όσο και τη διαδικασία αξιολόγησης των δεξιοτήτων.

Σχετικά με την ομάδα εστίασης

Στόχος είναι η συγκέντρωση ενός συνόλου ομάδων εστίασης που υλοποιούνται στις χώρες του έργου, των οποίων τα αποτελέσματα  θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού εργαλείου για τον εμπλουτισμό των ηγετικών δεξιοτήτων υψηλής τεχνολογίας για επιχειρηματίες/εργοδότες.

Αν είστε ειδικός στον τομέα της τεχνολογίας και εργάζεστε σε εικονικό χώρο εργασίας ή ακόμα κι αν δεν είστε εταιρεία στον τομέα τεχνολογίας, όμως διαχειρίζεστε εξ αποστάσεως ομάδες, θα επωφεληθείτε ως προς την ανταλλαγή στρατηγικών και ψηφιακών προσεγγίσεων που  εφαρμόζουν οι διάφορες επιχειρήσεις στην Κύπρο και θα βελτιώσετε τυχόν αδυναμίες και ελλείψεις.

Η ομάδα εστίασης θα πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ 10-14 Οκτωβρίου η οποία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από μια ώρα για να συζητηθούν οι διάφορες στρατηγικές και προσεγγίσεις διαχείρισης εξ αποστάσεως ομάδων.

Οι καινοτόμες στρατηγικές που θα συζητηθούν θα διαδοθούν περαιτέρω μέσα από το ηλεκτρονικό μοντέλο που θα διαχέει τις καλύτερες προσεγγίσεις διαχείρισης των εξ αποστάσεως ομάδων.

Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή ενδιαφέροντος είναι η Τετάρτη, 05/10/22.

Keywords
Τυχαία Θέματα