Eurosuccess Consulting: Σχέδιο ενίσχυσης μεταποιητικών ΜμΕ

Το Σχέδιο Χορηγιών για Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Μεταποιητικού Τομέα και Άλλων Στοχευμένων Οικονομικών Δραστηριοτήτων, έχει επαναπροκηρυχθεί και επίσημα από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Δικαιούχοι για το συγκεκριμένο σχέδιο είναι νέες ή υφιστάμενες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις του μεταποιητικού τομέα καθώς και επιχειρήσεις οι οποίες συντείνουν και υποστηρίζουν, μέσα από τη δραστηριότητα τους,

την ανάπτυξη του Μεταποιητικού Τομέα, όπως: Βαφεία Αυτοκινήτων, Χημεία Τροφίμων &Ποτών, Εργαστήρια Δοκιμών για Βιομηχανικά Προϊόντα, Ατμοκαθαριστήρια, Παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, βιντεοταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων κ.α.

Επιλέξιμες δαπάνες: Κτίρια και επεκτάσεις κτιρίων και υποστατικών, Καινούργια μηχανήματα και εξοπλισμός, Δαπάνες Σύμβουλων, μεταφορικά μέσα, δαπάνες προώθησης/διαφήμισης κ.α.

Ποσοστό και ποσό ενίσχυσης: 50% με μέγιστο ποσό τις €200,000 (φιλοσοφία De-minimis)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέγουν εδώ ή να επικοινωνήσουν απευθείας με τα στελέχη της Eurosuccess Consulting, στο 22420110.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, 22 Ιουνίου 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα