Fresh n Refreshed Snacking από την COFFEEHOUSE και τον Χριστόφορο Πέσκια

Τα σνακ και σάντουιτς της COFFEEHOUSE μόλις έγιναν Fresh n Refreshed με νόστιμες και υγιεινές προσθήκες από τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια, επικεφαλής της ομάδας snacking COFFEEHOUSE.

Οι νέες πεντανόστιμες προτάσεις δια χειρός του καταξιωμένου σεφ, που για ακόμη μία φορά έχει κάνει τα μαγικά

του, θα ταξιδέψουν τους φίλους της 1ης Κυπριακής αλυσίδας καφέ σε νέες Μεσογειακές γευστικές περιπέτειες.

Σάντουιτς και pastries για κάθε ώρα της ημέρας με παραδοσιακές γευστικές πινελιές από την Ελλάδα και την Κύπρο μέχρι την Ιταλία και την Ισπανία.

Αυτή τη φορά ο σεφ και η γαστρονομική ομάδα της COFFEEHOUSE προτείνουν αγαπημένα μεσογειακά υλικά και διάφορα εκλεκτά ψωμιά όπως focaccia, pretzel και mezzaluna, σε ευφάνταστες συνταγές με παστράμι, σαλάμι Νάπολι, μορταδέλα αλλά και χορτοφαγικές επιλογές με αβοκάντο, καρύδια, φέτα και ελιές, ενώ οι χειροποίητες σάλτσες και τα διαλεκτά συνοδευτικά θα δώσουν στο σάντουιτς σου γκουρμέ πινελιές από βασιλικό, πικαλίλι και πολύχρωμο σπιτικό slaw.

Για πρωινό ή ένα γρήγορο σνακ οι προσθήκες στα pastries θα ταιριάξουν απόλυτα με το morning coffee ritual σου, ενώ οι νέες premium, mini και κλασικές επιλογές της refreshed γκάμας σάντουιτς, θα κερδίσουν την καρδιά και το στομάχι σου για το μεσημεριανό διάλειμμα και όχι μόνο.

Τα νέα ολόφρεσκα σάντουιτς και pastries προσφέρονται αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα COFFEEHOUSE σε Κύπρο και Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την COFFEEHOUSE:

Στα 12 και πλέον χρόνια παρουσίας της, η 1η Κυπριακή αλυσίδα καφέ, έχει φτάσει σήμερα τα 20 καταστήματα, εκ των οποίων 3 στην Αθήνα και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία brand καφέ στις προτιμήσεις των καταναλωτών.  Βραβεύτηκε στα Cyprus Retail Excellence Awards 2020, και το 2021 κέρδισε το βραβείο Most Innovative Concept, στα Franchise Awards στην Ελλάδα.

Η γκάμα των προϊόντων COFFEEHOUSE αποτελείται από πλούσιες επιλογές που προσφέρουν μία υψηλής ποιότητας εμπειρία καφέ και snacking. Περιλαμβάνουν, το μοναδικό COFFEEHOUSE blend, διαλεγμένους μονοποικιλιακούς καφέδες περιορισμένης εσοδείας και μία μεγάλη επιλογή από υγιεινά και νόστιμα σνακ από τον καταξιωμένο Κύπριο σεφ Χριστόφορο Πέσκια επικεφαλής της ομάδας snacking της COFFEEHOUSE.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Web www.coffeehouse.com.cy

IG @coffeehouse_tatehabitat

Keywords
Τυχαία Θέματα
Fresh, Refreshed Snacking, COFFEEHOUSE, Χριστόφορο Πέσκια,Fresh, Refreshed Snacking, COFFEEHOUSE, christoforo peskia