Παλικαρίσια πρόκριση στους «4» για τον Ολυμπιακό

Ανόρθωση και Ολυμπιακός έμειναν στο ισόπαλο 1-1, στον επαναληπτικό αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Οι μαυροπράσινοι ήταν αυτοί όμως που πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, αφού είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-1. 

Νωρίς στον αγώνα και συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό ο Ολυμπιακός πάγωσε το γήπεδο και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Καλίλι με εκτέλεση φάουλ βρήκε στην περιοχή της Ανόρθωσης τον Πεχλιβάνη

ο οποίος με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Λόρια για το 0-1, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη η Ανόρθωση έβαλε πίεση στον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μολ. Από την άλλη ο Ολυμπιακός στην κόντρα επίθεση γινόταν απειλητικός δημιουργώντας και ευκαιρίες. 

Τελικά, στο 89ο λεπτό η Ανόρθωση κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια. Ο Αντονίν με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μολ κάνοντας το 1-1.

Το σκορ αυτό, όμως, δεν ήταν ικανό για να αντιστρέψει τα δεδομένα για την ομάδα της Αμμοχώστου καθώς ο Ολυμπιακός είχε το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Έτσι οι μαυροπράσινοι ήταν αυτοί που πέρασαν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Εκεί βρίσκονται Πάφος FC, Ομόνοια και ΑΕΛ

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα

Διαιτητής: Costa Verissimo Fabio Jose

Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Azeveto Malheiro Helder Miguel

AVAR: Σολωμού Δημήτρης

Παρατηρητής:  Τσαγγάρης Μάριος

Keywords
Τυχαία Θέματα
LIVE, Ανόρθωση #45 Ολυμπιακός,LIVE, anorthosi #45 olybiakos