Ακρίτας-Ολυμπιακός 2-1: Οι γηπεδούχοι "βύθισαν" τους μαυροπράσινους!

Τεράστια 2η συνεχόμενη νίκη για τον Ακρίτα Χλώρακας επί του Ολυμπιακού με 2-1 στο "Στέλιος Κυριακίδης" για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Δύο γκολ πέτυχε ο Εράσο για τους γηπεδούχους. Ο Ντουρμισάι ισοφάρισε προσωρινά αλλά δεν ήταν αρκετό.

Στους 20 βαθμούς η ομάδα του Ακρίτα και την τελευταία θέση, στους 23 έμεινε ο Ολυμπιακός και στα χαμηλά της βαθμολογίας. 

Οι

«μαυροπράσινοι» βρίσκονται στο -10 από την Kαρμιώτισσα και -11 από την Δόξα και δυσκολεύει ο στόχος της παραμονής.

Ο Ακρίτας έφτιαξε την πρώτη τελική του αγώνα στο 8ο λεπτό με σουτ από τον Σέχιτς το οποίο απόκρουσε ο Μολ. Τέσσερα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ Ο Μολ έκανε δύσκολη απόκρουση σε μακρινό σουτ του Σέχιτς, όμως στην εξέλιξη της φάσης, ο Εράσο έγινε κάτοχος της μπάλας και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 14ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Ενόχ έκανε το πλασέ από ευνοϊκή θέση όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 20' χάθηκε πολύ καλή προϋπόθεση για τον Ακρίτα με τον Εράσο ενώ η επόμενη τελική ήρθε στο 40' με σουτ του Καραγιάννη εντός περιοχής 

Σε χρόνους καθυστέρησης, ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Έσελιγκ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα και έφερε τον αγώνα στα ίσια στο 54ο λεπτό. Ο Αλσεούς έδωσε στον Ντουρμισάι ο οποίος με πλασέ νίκησε τον κίπερ του Ακρίτα για το 1-1. Στο 54ο λεπτό ακολούθησε άλλη μια τελική για τον Ολυμπιακό με το σουτ του Κα να χτυπά στην εξωτερική των διχτιών. 

Στο 69ο λεπτό, ο Ακρίτας βρήκε τον τρόπο και πήρε εκ νέου προβάδισμα. Ο Λόπες έκανε σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Εράσο με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Μολ για το 2-1.  Σημειώνουμε, ότι είχε προηγηθεί μεγάλη απόκρουση του Μολ σε σουτ του Άπραχαμ.

Στο 76ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ακρίτα, να πετύχει τρίτο γκολ. Ο Τόρες έκανε το σουτ από καλή θέση εντός περιοχής αναγκάζοντας τον Μολ σε δύσκολη απόκρουση. 

Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και ο Ακρίτας έφτασε στην νίκη. Από την άλλη ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. 

Ακρίτας Χλώρακας: Πεντρέου, Κονέ, Άμπραχαμ, Εράσο, Μεντίμορετς, Γαβριήλ, Σέχιτς, Τόρες, Σαραβάνια, Καραγιάννης (Αραούχο 60'), Βάσκο

Στον πάγκο: Καστεγιάνι, Ονόντι, Παουγκέν, Φοφανά, Ντραμέ, Αραούχο, Ντουμπόφ, Δημοσθένους, Κλεμέντε, Φαουριέλ, Πικής, Λίμα

Ολυμπιακός: Μολ, Μουκτάρης (Μπάρντι 46'), Έσελινγκ, Πεχλιβάνης Νάνι (Χέντρικς 83'), Γκόρουπετς (Σάλι 89'), Ενόχ (Κορομά 46'), Καλίλι, Χαραλάμπους (Κα 46'), Αλσέους, Ντουρμισάι

Στον πάγκο: Τσαρλς, Λιασίδης, Μπάρντι, Σάλι, Κα, Χριστοδούλου, Δώσης, Σλόγκαρ, Χέντρικς, Ζευκή, Χατζημιτσής, Κορομά

Κίτρινες:

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος

VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος

AVAR: Γεωργίου Παύλος

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Keywords
Τυχαία Θέματα