Δολοφονία Θανάση: Ο ρόλος των τριών αγνώστων - «Δεν μπορούσε ένας μόνος του»

Ο ένας κρατούσε τον Θανάση, ο άλλος προσπαθούσε να τον στραγγαλίσει και ο τρίτος τον κτυπούσε με το ρόπαλο στο στομάχι, στο στέρνο και του προκάλεσε κάταγμα στέρνου και ρήξη εσωτερικών ζωτικών οργάνων, σύμφωνα με τον Σάββα Μάτσα.

«Είναι μία εκτίμηση δική μου με βάση τα τραύματα που διαπιστώθηκε ότι είχε. Δηλαδή δεν μπορούσε ένας από μόνος του να τον στραγγαλίσει και ταυτόχρονα να τον κρατά τόσο σφιχτά που να έχει σημάδια και να του προκαλεί εξωτερικά τραύματα», είπε.

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει ίχνος ευρήματος που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έπεσε από ύψος. «Αν έπεφτε από τη γέφυρα θα είχε πολλαπλά εξωτερικά κατάγματα, δεν έχει κανένα εξωτερικό τραύμα που να είναι συμβατό με πτώση από ύψος 30 μέτρων», πρόσθεσε.,

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Θανάση: Οι ένοχοι είναι 3 – Ποιος ο ρόλος του καθενός

Όσον αφορά την έκθεση γεγονότων που γίνεται αναφορά για πτώση, ανέφερε ότι είναι ένα θέμα που είναι ανεξήγητο και είναι αυτό που οδηγεί σε άλλες σκέψεις.

«Στην πρώτη θανατική ανάκριση που έγινε το 2007, ερωτήθηκε ο ιατροδικαστής γιατί δεν έχει ένα βαθούλωμα από την πτώση, ένα αποτύπωμα του σώματος του. Η απάντηση ήταν ότι έβρεξε προηγουμένως και το έδαφος κατέστη συμπαγές στην πίεση».

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Θανάση: Οι ένοχοι είναι 3 – Ποιος ο ρόλος του καθενός

Keywords
Τυχαία Θέματα