Δολοφονία Θανάση: Οι ένοχοι είναι 3 – Ποιος ο ρόλος του καθενός

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γλαύκο Μιχαηλίδη παραχώρησε ο ποινικός ανακριτής Σάββας Μάτσας.

Αποσπάσματα του podcast που ανέβηκαν στο youtube είναι άκρως αποκαλυπτικά σχετικά με τους ύποπτους για τη δολοφονία καθώς και για τον ρόλο του καθενός.

«3 είναι οι ένοχοι. Ο ένας τον κρατούσε, ο άλλος τον έπνιγε και ο άλλος τον κτυπούσε με το ρόπαλο. Εξίσου την ίδια ευθύνη έχουν και οι ηθικοί αυτουργοί. Ο Θανάσης δεν έπεσε εκεί (σ.σ κάτω από το φράγμα της Άλασσας).

Ο ανακριτής εξέφρασε σιγουριά ότι ο Θανάσης στραγγαλίστηκε κάπου αλλού και μεταφέρθηκε. Δεν έπεσε από τέτοιο ύψος. Για να καταλάβετε, στην πρώτη θανατική ανάκριση που έγινε το 2007, ερωτήθηκε ο ιατροδικαστής ‘καλά λέεις ότι έπεσε από 30 μέτρα ύψος, γιατί δεν έχει ένα βαθούλωμα, ένα αποτύπωμα του σώματος του στο σημείο που έπεσε. Η απάντηση ήταν ότι έβρεξε προηγουμένως και το έδαφος κατέστη συμπαγές στην πίεση», είπε.

Διαβάστε επίσης: ΠτΔ για δολοφονία Θανάση: Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να λάμψει η αλήθεια

Ο Σάββας Μάτσας συνέχισε λέγοντας ότι «Ο Θανάσης ήταν ανάσκελα και βρέθηκε ένας σωρός άμμος στο στόμα του και στη μύτη του. Πώς γίνεται. Λέει.. έτρεχε το νερό του ποταμού, κτυπούσε στον θόλο της κεφαλής και αναπηδούσε πάνω από το μέτωπο του και συμπαρέσυρε άμμο στο στόμα και τη μύτη του. Ροή ποταμού μηδέν, δεν έτρεχε ο ποταμός και αυτό αποδεικνύεται και από τη μαρτυρία του υπεύθυνου του Τμήματος Υδάτων στην περιοχή, αλλά και από έναν ειδικό ρυθμό μέτρων που υπάρχει μέσα σ’ όλους τους ποταμούς για να καταμετρούν τη ροή των ποταμών».

Keywords
Τυχαία Θέματα