«Είναι μεγάλη η απόσταση, ο διαιτητής έπρεπε να δείξει το σωστό σημείο»

Τις επίμαχες φάσεις των αναμετρήσεων της 29ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα CYTA ανέλυσε ο Ηρακλής Τσίκινης.

Ο πρώην διαιτητής τοποθετήθηκε στην εκπομπή SUPER MONDAY για:

ΦΑΣΗ 1/ (59:40) Πέναλτι για Ανόρθωση (μαρκάρισμα Μάτζεκ σε Παρούτη) - «Ο αμυντικός απρόσεκτα χτυπάει τα πόδια του επιθετικού, ξεκάθαρη παράβαση».

ΦΑΣΗ 2/ (38:10) Ακυρώθηκε γκολ

της Πάφου (Παλάσιος) - «Είναι λίγο μπροστά ο επιθετικός. Πάει στην μπάλα, επηρεάζει τη φάση άσχετα αν την βρίσκει ή δεν την βρίσκει»

ΦΑΣΗ 3/ (40΄) Φάουλ Χότσκο σε Χάμπο, κόκκινη; (δεν δόθηκε ούτε κίτρινη) - «Κάρτα σίγουρα, λάθος που δεν έδειξε κάρτα. Θα μπορούσε και κόκκινη αλλά σίγουρα κίτρινη. Είναι μια κάρτα οριακή... και προς κόκκινη. Εγώ θα καλυπτόμουν και με κίτρινη».

ΦΑΣΗ 4/ (39:00) Ζήτησε πέναλτι ο Άρης για χέρι Ρομπέρζ - «Υπάρχει ένα  χέρι σε έκταση, αλλά είναι κοντινή η απόσταση. Πάω με τον διαιτητή, ότι σωστά δεν έδωσε παράβαση παρόλο ότι το χέρι είναι σε έκταση».

ΦΑΣΗ 5/ (51΄) Κίτρινη στον Σόκε, ζήτησαν κόκκινη οι παίκτες Απόλλωνα - «Σωστά δόθηκε κίτρινη, θα ήταν υπερβολή νομίζω η κόκκινη»

ΦΑΣΗ 6/ (69΄) Από που εκτελέστηκε το πλάγιο πριν το γκολ του Άρη; - «Υπάρχει μια μεγάλη απόσταση. Λάθος από τον διαιτητή. Είναι υποχρεωμένος ο διαιτητής να δείξει το σωστό σημείο. Υπάρχει πάντα μια... χαλαρότητα, αλλά εδώ είναι μεγάλη η απόσταση, δικαιολογημένα τα παράπονα».

ΦΑΣΗ 7/ (80΄) Ζήτησε πέναλτι ο Απόλλων (για χέρι του Σόκε) - «Δεν φαίνεται να υπάρχει χέρι, είναι μαζεμένο, δεν είναι σε αφύσικη θέση. Σωστά δεν δόθηκε το πέναλτι»

ΦΑΣΗ 8/ (87΄) Διαμαρτυρίες για 2η κίτρινη σε Γιαγκό - «Σωστές οι διαμαρτυρίες, πάει ψηλά το πόδι και κακώς δεν βγήκε η 2η κίτρινη και η κόκκινη»

ΦΑΣΗ 9/ (96΄) Ζήτησε πέναλτι ο Ουάρντα - «Υπάρχουν αλληλοκρατήματα μεταξύ των δυο παικτών. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παράβαση, κρατιούνται και οι δυο».

ΦΑΣΗ 10/ (45΄) Μέσω on field review πέναλτι για Ολυμπιακό (για χέρι Χούμποτσαν) - «Μια πολύ δύσκολη φάση, σωστά παρενέβη το ΒΑΡ. Σε έκταση το χέρι, η μπάλα χτυπάει πάνω στο χέρι. Σωστά δόθηκε το πέναλτι»

ΦΑΣΗ 11/ (57΄) Ζήτησε πέναλτι η Καρμιώτισσα με Ντούρις, σε μαρκάρισμα του Έσελινκ - «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι, περισσότερο ο επιθετικός... πάει προς τον αμυντικό»

ΦΑΣΗ 12/ (66΄) Διαμαρτυρίες από πλευράς Καρμιώτισσας για το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ. Διαμαρτύρονται ότι η μπάλα βγήκε από παίκτη του Ολυμπιακού και ήταν άουτ - «Δεν ξεκαθαρίζει από το βίντεο ποιος παίζει την μπάλα, είναι λίγο μακρινό. Δεν μπορώ να πάρω θέση».

ΦΑΣΗ 13/ (90+2) Ζήτησε πέναλτι με Κουλιμπαλί η Καρμιώτισσα - «Μια φάση που την είδα με μεγάλη προσοχή. Ο αμυντικός βρίσκει την μπάλα, δεν υπάρχει παράβαση παρόλο που είναι πολύ δύσκολη φάση»

ΦΑΣΗ 14/ (11΄) Μέσω on field review πέναλτι για τη Δόξα (για χέρι του Πολυκάρπου) - «Πολύ σωστά παρεβέβη το ΒΑΡ. Ένα... πονηρό χέρι, δεν είχε οπτικό πεδίο ο ρεφ. Σε έκταση το χέρι, σωστά δόθηκε το πέναλτι»

ΦΑΣΗ 15/ (18΄) Ακυρώθηκε γκολ της ΕΝΠ για οφσάιντ - «Δεν χρειάζονται γραμμές, είναι μπροστά ο επιθετικός»

ΦΑΣΗ 16/ (67΄) Ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ με Φαράζ - «Θα μπορούσε να ξεγελαστεί ο ρεφ. Ο επιθετικός βάζει τα πόδια του για να κερδίσει το πέναλτι. Υπήρχε επαφή, αλλά την δημιούργησε ο επιθετικός για να κερδίσει την παράβαση. Σωστός ο διαιτητής, δεν υπάρχει παράβαση»

Keywords
Τυχαία Θέματα