ΕΝΠ - ΑΕΛ 3-0: Δεν το βάζουν κάτω οι «βυσσινί»!

Μεγάλη νίκη για την ΕΝΠ, η οποία επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ στο «Τάσος Μάρκου» για την 13η αγωνιστική για τον β’ όμιλο.

Η Ένωση προσπάθησε να αξιοποιήσει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η ΑΕΛ με πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο. 

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να απειλήσουν στα τελικά στάδια του πρώτου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα σε τρεις περιπτώσεις, ωστόσο και στις τρεις

ο κίπερ της ΑΕΛ είπε «όχι».

Στο 41’ έδιωξε σωτήρια με τα πόδια το πλασέ του Ρουσιά, στο 45’ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Λουσέρο από το ύψος της περιοχής, ενώ και στο 45+1’ στην μεγαλύτερη φάση για τους «βυσσινί» ο Ολιβέιρα φώναξε ξανά 'παρών', αποκρούοντας με τα πόδια το εντός περιοχής σουτ του Μέιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο Ένωση κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 61’ με τον Ρουσιά. Το γκολ ακυρώθηκε αρχικά για οφσάιντ, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR το τέρμα μέτρησε κανονικά. 

Το προβάδισμα των γηπεδούχων διπλασίασε στο 76’ ο Λαμί, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κωνσταντίνου με ένα διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του Παραλιμνίου.

Η Ένωση βάζει εκ νέου πίεση στη Δόξα, την οποία πλησίασε στο -1 και πλέον θα τα δώσει όλα για την σωτηρία της, καθώς παραμένει εντός της ζώνης υποβιβασμού με 37 βαθμούς.

Στους 48 η ΑΕΛ, η οποία μπορεί να επικεντρωθεί ολοκληρωτικά πλέον στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης απέναντι στην Ομόνοια (24/5).

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα