Έρχεται η μεγαλύτερη online συναυλία για τον αγώνα κατά του Covid-19

Μια φαντασμαγορική -online- συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου, με την ονομασία "One World: Together At Home".

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο online event, στο οποίο διάσημοι από όλο τον κόσμο θα τραγουδήσουν για την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Συγκεκριμένα, η Lady Gaga θα επιμεληθεί την online

live συναυλία, "One World: Together At Home," η οποία γίνεται για την υποστήριξη του Ταμείου Αλληλεγγύης για τον COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και για να τιμήσουν τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην online συναυλία εκτός από την Lady Gaga θα λάβουν μέρος η Billie Eilish με τον αδελφό της Finneas, ο J Balvin, ο John Legend,ο Billie Joe Armstrong των Green Day, ο Stevie Wonder, ο Paul McCartney,  ο Chris Martin των Coldplay, η Alanis Morissette, ο Burna Boy, η Lizzo,  ο Andrea Bocelli, ο Eddie Vedder των Pearl Jam, ο Elton John, η Kacey Musgraves και ο Keith Urban.

Σημειώνεται ότι, στις 19 Απριλίου, το βρετανικό κανάλι, BBC One, θα παρουσιάσει την δική του εκδοχή με διάφορους Βρετανούς καλλιτέχνες και διάσημους όπως τDavid Beckham, Idris και Sabrina Elba, Kerry Washington, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και μέλη της παραγωγής από το Sesame Street.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρχεται, Covid#4519,erchetai, Covid#4519