Φίνκ: '' Και τώρα τα ντέρμπι''(VIDEO)

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη επι της Δόξας και πλέον όπως τόνισε η προσοχή είναι στα ντέρμπι που ακολουθούν. Ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς με τη σειρά του έμεινε ικανοποιημενος απο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά:

Φίνκ: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Φοβόμουν και ανησυχούσα πριν από το παιχνίδι λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, είχε και η Δόξα τις ευκαιρίες της όπως και εμείς. Είμαι ικανοποιημένος που πήραμε

το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί. Τώρα προετοιμαζόμαστε για τα ντέρμπι με Απόλλωνα και Ομόνοια».

Κρισμάρεβιτς: '' «Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την δίκαιη νίκη του. Είναι χαρά μας που ένας τέτοιος προπονητής όπως ο Τόρστεν Φινκ είναι στην Κύπρο. Πήξαμε με μια μεγάλη ομάδα, προσπαθήσαμε, κάναμε καλή εμφάνιση χωρίς 5-6 βασικούς ποδοσφαιριστές. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε το δύσκολο πρόγραμμα με Ανόρθωση και ΑΕΚ και πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Χάσαμε και έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή όπως ο Νοβόα ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και αυτό αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα