Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης

Συλλέχθηκαν 112 κιλά απορρίμματα στο πλαίσιο εθελοντικής δράσης καθαριότητας

Συνολικά 112 κιλά απορρίμματα συλλέχθηκαν στο πλαίσιο εθελοντικής δράσης καθαριότητας που διοργάνωσε στην παραλία Βορόκληνης η Bioland Energy Group Ltd, σε συνεργασία με το Kοινοτικό Συμβούλιο της Βορόκληνης, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Περισσότερα από 100 μέλη του προσωπικού και ανώτερα διευθυντικά στελέχη, καθώς επίσης και φίλοι της εταιρείας, συμμετείχαν ενεργά και με ενθουσιασμό στην προσπάθεια

καθαρισμού της παραλίας, συγκεντρώνοντας 89 κιλά μικτών και 23 κιλά ανακυκλώσιμων απορριμμάτων (PMD). Από τα ανακυκλώσιμα, εννέα κιλά μεταλλικών απορριμμάτων διατέθηκαν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Cans For Kids, με σκοπό την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για νοσοκομεία στην Κύπρο.

Σε δήλωσή του, o κ. Δημήτρης Κωνσταντινίδης, CEO της Bioland Energy Group, ανέφερε: «Ως οργανισμός που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, τοποθετούμε ψηλά στις προτεραιότητές μας τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώσαμε τη συγκεκριμένη δράση, η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της καμπάνιας Green Strides που υλοποιούμε. Η αθρόα συμμετοχή των ανθρώπων της Bioland Energy Group καταδεικνύει τη σημασία του εθελοντισμού και την αξία της ενεργού συμμετοχής σε περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, με στόχο τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές. Είμαστε περήφανοι, για την ομάδα μας, η οποία έμπρακτα επιβεβαίωσε όσους πιστεύουν ότι μαζί, μπορούμε να κάνουμε την διαφορά».

Η Bioland Energy Group Ltd αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στην Κύπρο. Διαθέτει 67 φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος 78 MW που είναι συνδεδεμένα στο εθνικό δίκτυο, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρηματικούς καταναλωτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα