Η Πάφος παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους

Βάση των Στατιστικών των Πωλήσεων του 2024 για αλλοδαπούς επενδυτές η Πάφος παραμένει η πρωταθλήτρια στην πώληση ακίνητων. Συγκεκριμένα από το σύνολο των 1962 Παγκύπριων πωλήσεων η Πάφος έχει εξασφαλίσει 665 πωλήσεις, με την Λεμεσό να είναι δεύτερη με 530, την Λάρνακα τρίτη με 471, την Λευκωσία τέταρτη με 187 και την ελεύθερη  Αμμόχωστο πέμπτη με 109. 

  

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πάφος για το τρέχον έτος παίρνει την πρωτιά και στην πώληση ακινήτων σε αγοραστές που προέρχονται από χώρες τόσο εντός αλλά και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

με 487 εκτός Ε.Ε. και 178 εντός Ε.Ε, ενώ η υπόλοιπες πόλεις σημείωσαν τα πιο κάτω, Λεμεσός 397 εκτός Ε.Ε. και 133 εντός Ε.Ε , Λάρνακα 360 εκτός Ε.Ε. και 111 εντός Ε.Ε, Λευκωσία 89 εκτός Ε.Ε. και 99 εντός Ε.Ε, ελεύθερη Αμμόχωστος 66 εκτός Ε.Ε. και 43 εντός Ε.Ε. 

  

Ο Όμιλος Λεπτός εκφράζει την ικανοποίηση του αλλά και την αισιοδοξία του για τα στοιχεία που αναδεικνύονται από τα πιο πάνω δεδομένα, η Πάφος διαχρονικά υπερισχύει συγκριτικά των υπολοίπων πόλεων στην πώληση ακινήτων σε αλλοδαπούς επενδυτές, τομέας βαρύτατης σημασίας τόσο προς την Κυπριακή οικονομία αλλά και τοπική κοινωνία.   

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάφος,pafos