Κλείνουν κεντρικοί δρόμοι στην Αγλαντζιά την Κυριακή- Όλες οι πληροφορίες

Την ερχόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου πραγματοποιείται με τη συμμετοχή 500 δρομέων η 1η διοργάνωση αγώνα δρόμου απόστασης 5χλμ με την επωνυμία RUN AGLANTZIA – For A Cause. Με αφορμή τη διοργάνωση της φιλανθρωπικής αθλητικής εκδήλωσης θα υπάρξουν τροχαίες ρυθμίσεις ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και η όσο το δυνατό λιγότερη ταλαιπωρία του κοινού.

Οι τροχαίες ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους και παρόδους της Αγλαντζιάς θα διαρκέσουν από τις

8:00 μέχρι τις 9:15 το πρωινό. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 08:30 από τη Λεωφόρο Αγλαντζιάς (απέναντι από την είσοδο του πάρκου Σπύρος Κυπριανού) και η διαδρομή θα συνεχίσει κατά μήκος της Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, των οδών Γεώργιου Γρίβα Διγενή, Αθηνάς, Αφροδίτης, Σαλαμίνος, Ακροπόλεως και της Λεωφ. Λάρνακος, όπου οι δρομείς θα εισέλθουν στο Πάρκο της Ακαδημίας και θα τερματίσουν εντός του Πάρκου γύρω στις 09:30.

Οι πιο πάνω δρόμοι θα είναι προσωρινά κλειστοί για τα οχήματα κατά τις πιο πάνω ώρες και θα ανοίγουν σταδιακά ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, ενώ το αργότερο μέχρι τις 09:15 θα δοθούν όλοι οι επηρεαζόμενοι δρόμοι στην κυκλοφορία.

Η αθλητική εκδήλωση τυγχάνει της υποστήριξης από μέρους της Αστυνομίας και γίνεται κατόπιν αδειοδότησης του Τμήματος Δημοσίων Έργων. Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως αποφεύγουν τις πιο πάνω διαδρομές κατά τον χρόνο διεξαγωγής των αγώνων και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας καθώς και με τις υποδείξεις των εθελοντών και κριτών του αγώνα που θα είναι στο μέρος για αποφυγή ταλαιπωρίας

Διαβάστε επίσης: Κλείνει ο δρόμος Μέσα Ποταμός-Πλάτρες

Keywords
Τυχαία Θέματα