Νέο πρατήριο βενζίνης στην Πάνω Δευτερά ανοίγει η STAROIL Κύπρου

Η STAROIL Cyprus, μια δυναμική κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, άνοιξε το 12ο  πρατήριό της στην Πάνω Δευτερά, κοντά στο Grammar School στην οδό Ακανθούς!

Η STAROIL έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της για την ανθρώπινη προσέγγιση, την ποιότητα και την αξιοπιστία της. Με τα εγκαίνια του νέου πρατηρίου καυσίμων στην Πάνω Δευτερά,

η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει υψηλής ποιότητας καύσιμα και άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Το νέο πρατήριο καυσίμων είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και συστήματα που διασφαλίζουν την ασφαλή και αξιόπιστη παράδοση καυσίμων σε όλους τους πελάτες της STAROIL. Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας καύσιμα με υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών. Η έναρξη λειτουργίας του νέου πρατηρίου καυσίμων στην Πάνω Δευτερά εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας για επέκταση του δικτύου πρατηρίων της.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας του 12ου  πρατηρίου καυσίμων STAROIL Cyprus στην Πάνω Δευτερά», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Πέτρου. “Το 12ο πρατήριο καυσίμων μας, αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για συνεχή βελτίωση και επέκταση του δικτύου πρατηρίων μας για να παρέχουμε στους πελάτες μας καύσιμα υψηλής ποιότητας και φιλική/άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε βέβαιοι ότι το νέο πρατήριο θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων μας και ενισχύουμε περαιτέρω τη θέση μας στην κυπριακή αγορά καυσίμων. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη σε όλους όσους στήριξαν και συνέβαλαν στην ανάπτυξη της Εταιρείας μας».

Σχετικά με τη STAROIL Cyprus:

Η STAROIL είναι μια δυναμική κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών με δίκτυο πρατηρίων σε όλο το νησί. Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας καύσιμα και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών στους πελάτες της. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.staroilcyprus.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα