Ο ΑΠΟΕΛ υποστηρίζει το #morethanfootball

Ο ΑΠΟΕΛ δημιουργήθηκε και λειτουργεί μέσα από συγκεκριμένα εθνικά και κοινωνικά ιδεώδη. Είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και η πρακτική εφαρμογή της, εκφράζεται μέσα από συγκεκριμένο στρατηγικό πλαίσιο και οργανωμένες ενέργειες.

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου, προχωρήσαμε σε διάφορες ενέργειες στο πλαίσιο των ποδοσφαιρικών μας αγώνων, με τη συμμετοχή

ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας, ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας, αλλά και με την περίληψη και των ίδιων των φιλάθλων μας.

Μερικές από αυτές τις ενέργειες δημιουργήθηκαν μετά από δική μας πρωτοβουλία, ενώ σε άλλες, ο ΑΠΟΕΛ συμμετείχε ενισχύοντας πιο μαζικές καμπάνιες, όπως αυτή του #morethanfootball

Η κοινωνική ευθύνη και η περιβαλλοντολογική ευαισθησία ήταν τα πρωτεύοντα στοιχεία στις ενέργειες συμμετοχής μας στο MoreThanFootball Action Week. Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας συμμετείχαν στην 5η διοργάνωση του Let’s Do It Cyprus “Let’s Clean Cyprus”. Παιδιά ηλικίας 6 έως 15 φόρεσαν τα γάντια τους και καθάρισαν από τα σκουπίδια, τους περιβάλλοντες χώρους του Αρχαγγέλου και του Μακαρίου Σταδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα