Συμμετείχε η ΠΑΣΟΝΟΠ σε συνέδριο παρουσία του ψευδοράτους στην Τουρκία;

Πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη η  Διεθνής Σύνοδος Νοσηλευτικής που φιλοξενείται από το σωματείο υγείας HEP-SEN. Στην Σύνοδο  συμμετείχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Νότια Κορέα, η Ελλάδα και το ψευδοκράτος .

3 ημέρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών απέσυρε τη συμμετοχή

της ελληνικής αντιπροσωπείας γιατί κατάλαβε εκφράζοντας την αντίθεσή του στην παρουσία του ψευδοκράτους.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ναύαρχος  του Πανεπιστημίου Τοπ Καπί της Κωνσταντινούπολης και ερευνητής TURK DEGS Semih Akkoyun είπε: «λόγω του φόβου της αναγνώρισης της ΤΔΒΚ, η Ελλάδα απέτρεψε τη συμμετοχή της εφαρμόζοντας εμπάργκο στο σωματείο που λειτουργεί στον κλάδο Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών στη χώρα της. Η Ελλάδα, το κακομαθημένο παιδί της Δύσης, δεν δίστασε να δείξει τις επιθετικές της συμπεριφορές ακόμη και στη Διεθνή Σύνοδο Νοσηλευτικής!»

«Παρ' όλα αυτά τα γεγονότα, φάνηκε ότι η ελληνική συνδικαλιστική αντιπροσωπεία ΠΑΣΟΝΟΠ (Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού) ήταν παρούσα στη σύνοδο κορυφής στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση. Η σύνοδος κορυφής είναι επίσης ένα μεγάλο βήμα προς την επίτευξη διπλωματικής επιτυχίας!», πρόσθεσε

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Διεθνή Σύνοδο συμμετείχε ως μέλη του  ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Τοπ Καπί της Κωνσταντινούπολης, ο απόστρατος Αντιναύαρχος, Δρ. Cihat Yaycı  που προωθεί συστηματικά το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας με εισήγηση  τίτλο «Η σημασία της διεθνούς συνεργασίας για την υγεία και η επίδραση της υγείας στην εθνική ασφάλεια στη χώρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα