Το Recruiting Agency TalentJar είναι εδώ

Η OneJar έχει σταθερά επεκτείνει τη διεθνή της βάση πελατών, επικεντρώνοντας κυρίως στη συμβουλευτική και την ανάθεση λειτουργιών Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχουν κάνει σημαντικές εισροές στην αγορά της Κύπρου με την εισαγωγή καινοτόμων λύσεων Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και εργαλείων Βελτιστοποίησης Ταλέντου.

Αποφάσισαν ότι κάθε νέα λύση ή προϊόν πρέπει να προγραμματίζεται προσεκτικά και

να εφαρμόζεται καλά, έχοντας πάντα κατά νου τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των πελατών τους.

Το περασμένο έτος, επενδύσανε σημαντικό χρόνο και πόρους στην έρευνα της βιομηχανίας στελέχωσης. Αναγνωρίσαν μια συγκεκριμένη ανάγκη στην αγορά για την προμήθεια χρηματοοικονομικών και εκτελεστικών ρόλων.

Τα ευρήματά τους υπογράμμισαν:

• Η προτίμηση των πελατών για ποιότητα έναντι ποσότητας στην επιλογή υποψηφίων, • Η ανάγκη για γρήγορες και ακριβείς υπηρεσίες,

• Η επιθυμία για συνεργασία με εταιρείες που παρέχουν προηγμένη τεχνολογία. Τεχνολογία που περιλαμβάνει αναλυτικά εργαλεία για τις διαδικασίες πρόσληψης και τη δυνατότητα εύκολης κοινοποίησης των προφίλ των υποψηφίων.

Επιπλέον, αναπτύξανε σχέσεις με υποψήφιους που τόνισαν:

• Τη σημασία της αλληλεπίδρασης με στελέχους που υιοθετούν μια μη κριτική και προσωπική προσέγγιση

• Που κατανοούν την ανάγκη για πολιτισμική και βασισμένη στις αξίες εφαρμογή με πιθανούς εργοδότες.

• Στελέχους που είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν μακροχρόνιες σχέσεις με αυτούς

Αναγνωρίζοντας αυτά τα κενά της βιομηχανίας, δημιουργήσαν το “TalentJar | Powered by OneJar”, ένα αφιερωμένο Πρακτορείο Στελέχωσης σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί σε αυτές τις συγκεκριμένες ανάγκες. Το TalentJar είναι κατασκευασμένο από μια ομάδα που κατανοεί βαθιά τις χρηματοοικονομικές και εκτελεστικές αγορές.

Έχουν εφαρμόσει κορυφαίες διαδικασίες και τεχνολογίες για να παρέχουν μεγάλη ποιότητα υπηρεσιών. Η δέσμευσή τους επεκτείνεται στη συνεχή έρευνα της βιομηχανίας, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα τους και τις πληροφορίες από εταιρείες πληροφορικής για να παρέχουν πολύτιμες γνώσεις στην κοινότητά τους.

Το “TalentJar | Powered by OneJar” ηγείται ο Άντρος Γιασεμή, υπηρετώντας ως Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος με την υποστήριξη του Ανδρέα Τζιάρρα υπηρετώντας ως Συνιδρυτής και Διευθυντής.

Είναι ενθουσιασμένοι για αυτήν τη νέα επιχείρηση και αναμένουν ότι τόσο η OneJar όσο και η TalentJar θα ενισχύσουν σημαντικά την αλληλεπίδραση και την παραγωγικότητα σε εταιρείες και άτομα το 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ εξερευνήστε τους παρακάτω πόρους:

WebsiteLinkedInInstagramWhatsApp Community
Keywords
Τυχαία Θέματα