Ζελένσκι: Ο πόλεμος θα τελειώσει με τους όρους της Ουκρανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα «Χ», με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, προχώρησε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Όπως έγραψε απευθυνόμενος στον λαό της Ουκρανίας, είναι περήφανος και θαυμάζει τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. «Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θέλει να τελειώσει ο πόλεμος», προσέθεσε, υποδεικνύοντας ωστόσο ότι δεν θα επιτραπεί από κανέναν ο «αφανισμός» της Ουκρανίας, εννοώντας ότι ο πόλεμος θα τελειώσει με τους όρους της χώρας του, όπως αναφέρει παρακάτω.

«Γι' αυτό, μαζί με τη λέξη ειρήνη, υπάρχει πάντα και

μια άλλη λέξη: το δίκαιο. Γι' αυτό, στο μέλλον, η λέξη «ανεξάρτητη» θα εμφανίζεται πάντα δίπλα στη λέξη Ουκρανία. Για αυτό παλεύουμε. Και θα επικρατήσουμε», σημειώνει.

Καταλήγοντας, ο Ζελένσκι ευχαριστεί τους στρατιώτες, τον ουκρανικό λαό και όλο τον κόσμο που στέκεται δίπλα στην Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης: Δύο χρόνια πολέμου: Θα νικήσουμε, λέει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Dear great people of a great country, I am immensely proud of each of you. I admire each one of you. I believe in each one of you. Any normal person wants the war to end. But none of us will allow Ukraine to end.

That is why when it comes to ending the war, we always add: on our… pic.twitter.com/MQttTK8Ex2

— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) February 24, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα