Το πνίξιμο του Στραβελάκη, η ψηφιακή TV… και το φρύδι του Κωνσταντάτου!

Άσχετο βρε guys μας, αλλά να το ρωτήσουμε (ρητορικά πάντα) γιατί θα σκάσουμε! Τόσο καιρό που μας βομβάρδιζαν στα channels, μην ψηφίσετε Τσίπρα γιατί θα καταστραφούμε, θα μας διώξουνε, θα αφανιστούμε και όλα τα κακά του κόσμου… γιατί ακόμα, ενώ βγήκαν οι «σωτήρες», δεν λέμε να σωθούμε με τίποτα; Σόκι και δέος τα today ρεπορτάζ για τα φορολογικά που θα πληρώσουμε! Το country σώζεται και οι πολίτες ψοφάνε, η συνταγή της επιτυχίας τους!

Τρομάρα μας
Με ένα καμάρι

που το εκσφενδόνισε, άλλο πράγμα! Οι τηλεθεατές από αύριο «θα απολαμβάνουν άψογη εικόνα και κρυστάλλινο ήχο» μπουμπούνισε ο Νίκος Στραβελάκης για τη ψηφιακή μετάβαση, με χαμόγελο απέραντης υπερηφάνειας! Ναι, για να γλεντάμε τις χιλιοστές επαναλήψεις που λουζόμαστε!

Σκόρδα!
Ο οποίος Νίκος Στραβελάκης πνίγηκε νωρίτερα ο καψερός! Να δείτε που θα τον μελέταγε καμία Τρέμη που την αντικαθιστά με επιτυχία! Διότι ο άνθρωπος έβηξε και δυσανασχέτησε όπως πριν λίγους μήνες η ανκοργούμαν στην έναρξη του δελτίου, μόνο που αυτή τότε είχε λαχανιάσει γιατί είχε αργήσει! Αυτόν απλά τον φάγανε!

Μάθε να ξεχωρίζεις
Στα όρια του εκνευριστικού οι συνεχείς παρεμβάσεις της Εύας Αντωνοπούλου που διέκοπτε τον συμpresenter της μονίμως today, την ώρα που είχαν το θέμα της Κερατέας. Και όχι τίποτα άλλο, ok καμιά φορά (sic) ο Κ. Μπογδάνος ξεφεύγει και φλυαρεί, αλλά στο συγκεκριμένο σημείο ο τύπος ρώταγε πολύ σωστά να διευκρινίσουν πού ακριβώς είναι τα μέτωπα της φωτιάς. Και η άλλη δεν τον άφηνε!

Εκστρατεία
Τι γράφαμε τις προάλλες με αφορμή την ατάκα του Παύλου Τσίμα; Για το ποιοι κάνουν τηλεόραση στην Ελλάδα; Remember; Οι φίλοι μας, τα ρουσφέτια μας και η κλίκα μας! Ε, τρανταχτό παράδειγμα ο Ant1! Που έχει βαλθεί να αποκαταστήσει την Τσιμτσιλή!

«Σώστε τη χελώνα καρέτα καρέτα» ένα πράγμα!
Αφασία τούτοι! Ακουγόταν το όνομα της για το καλοκαιρινό πρωινό (δεν έκατσε), είπαν για απογευματινό (ίδωμεν), στο μεταξύ λέγεται να αναλάβει από Σεπτέμβρη απέναντι σε Λιάγκα – Σκορδά! Για να το συνοψίζουμε; Σκεπτικό καναλιού: Πρέπει να βρούμε μία δουλειά στην Τσιμτσιλή, έχετε το νου σας ό,τι απελευθερωθεί!
Ευτυχώς που η Μαρία Χούκλη συνεχίζει και δεν μένει η θέση της κενή! Ικανούς τους είχαμε!

Οέο;
Κλείνουμε με… δίλημμα. Καλοκαίρι είναι, για διακοπές θα κόψουμε, να πετάξουμε ένα juicy ερώτημα; Ε; Κομμάτια να γίνει; Ο Ανδρέας Κωνσταντάτος εκτός από τα μαλλιά, βάφει και το φρύδι; Απορία μας δημιουργήθηκε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

*πηγή φωτο nonews-news.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα