Έξω και ο Vitor Belfort από το UFC 147

Νέο «πλήγμα» υπέστη το UFC 147, αφού ο Vitor Belfort έσπασε το χέρι του και αφαιρέθηκε από το main event του σόου.

Το event της 23ης Ιουνίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βραζιλία, είχε προμοταριστεί αρχικά σαν κορυφαίο σόου του καλοκαιριού. Ωστόσο το ματς μεταξύ του Anderson Silva και του Chael Sonnen μεταφέρθηκε στο UFC 148. Πλέον «χαλάει» και το δεύτερο ορισμένο

main event, αυτό ανάμεσα στον Belfort και τον 35χρονο Wanderlei Silva.

Οι δύο Βραζιλιάνοι πρωταγωνιστούν, σαν προπονητές, στο ριάλιτι TUF Brasil, το οποίο είναι ακόμα σε εξέλιξη, αλλά μαγνητοσκοπημένα. Στις 23 του Ιουνίου επρόκειτο να λύσουν οριστικά τα προβλήματα τους με σύγκρουση στον οκτάγωνο, η οποία ματαιώθηκε.

Άλλωστε ο Belfort θα χρειαστεί εγχείρηση αναφορικά με τον τραυματισμό, τον οποίο υπέστη λίγες ώρες πριν από το UFC 146. Πάντως ο «Axe Murderer» θα παραμείνει στο πρόγραμμα, όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του UFC, Dana White.

Για την ώρα προκύπτουν απλά πιθανοί αντικαταστάτες του Wanderlei Silva, όπως οι Hector Lompard, Alan Belcher και Jake Ellenberger. Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι main eventers θεωρούνται ανώτεροι από τον τωρινό Wanderlei, κάτι που δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα τους ανθρώπους του promotion. Ωστόσο οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Όπως και να έχει, το επίπεδο το UFC 147 έχει υποχωρήσει αφάνταστα τους τελευταίους μήνες, είτε σε ανταγωνιστικό επίπεδο, είτε αναφορικά με τα «ονόματα». Φαίνεται πως οι τελικοί των δύο τουρνουά του ριάλιτι θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αν και αυτά θα καταρτιστούν από άγνωστους, στο ευρύ φίλαθλο κοινό, μαχητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα