Κρίσιμο ραντεβού για τον Άρη

09:22 22/2/2013 - Πηγή: AEK365

Μέσα στην ημέρα παράγοντες της ΠΑΕ Άρης θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους της Super League, της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ για να συζητήσουν πώς θα μπορέσει η ΠΑΕ να φανεί συνεπής στις οφειλές της χωρίς να κινδυνεύσει η βιωσιμότητα της.
Το σημερινό

ραντεβού θεωρείται κρίσιμο για το μέλλον του Άρη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον νομικό σύμβουλο να ζητάνε δυο πράγματα. Το πρώτο είναι η αύξηση των δόσεων με τον Άρη να ζητά πάνω από 60 δόσεις για την καταβολή των οφειλών ενώ το δεύτερο που θα ζητήσει η ΠΑΕ είναι η οφειλή να αφορά τα δεδουλευμένα των ποδοσφαιριστών προκειμένου ο Άρης να απαλλαγεί από κάθε ρήτρα ή συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους πιστωτές, των οποίων οι οικονομικές απαιτήσεις κρίνονται υπερβολικές.
Από τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω στάση της ΠΑΕ Άρης στο ζήτημα της υπαγωγής στο άρθρο 99 και στην διοίκηση επικρατεί αισιοδοξία καθώς σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό χαρτί την εκχώρηση του τηλεοπτικού συμβολαίου της επόμενης χρονιάς και όσων απορρέουν από αυτό έναντι των πιστωτών και της συμφωνίας που θα υπάρξει μαζί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα