Το πάλεψε το Ανόβερο, αλλά..

00:11 22/2/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32

ΑΝΟΒΕΡΟ- ΑΝΖΙ: 1-0 (1-3)
Γήπεδο: AWD Arena

Το πάλεψε, δεν το έβαλε κάτω, αλλά στο τέλος δεν δικαιώθηκε. Το Ανόβερο κόλλησε στο 1-1 με την Ανζί, που πήρε τελικά την πρόκριση χάρη στη νίκη της με 3-1 στο ματς της Ρωσίας.

Στο 15ο λεπτό ο Αμπντελαουέ δεν βρήκε για λίγο την μπάλα, ενώ στο 19' ο Σακάι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαμπούλοφ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στο 23' η κεφαλιά του Ντιούφ πέρασε λίγο άουτ,

ενώ στο 25' το γυριστό του Αμπντελαουέ έξυσε το δοκάρι της Ανζί.

Στο 61ο λεπτό ο Τζίλερ πρόλαβε τον Ετό'ο, αλλά το Ανόβερο μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης στο 70'. Ο Χούζτι έκανε τη σέντρα και ο Πίντο με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς. Στη συνέχει το Ανόβερο προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα την οδηγούσαν στην επόμενη φάση, αλλά δεν τα κατάφερε. Αντίθετα η Ανζί ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Τραορέ.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Τζίλερ, Σακάι (84' Σόμπιεχ), Σμιέντεμπαχ (61' Σλάουντραφ), Ντζουρού, Ποκονιόλι (72' Ράους), Σουλτζ, Πίντο, Χούζτι, Κόναν, Αμπντελαουέ, Ντιούφ.

ΑΝΖΙ: Γκαμπούλοφ, Κάρλος, Αστσένκο, Λογκάσοφ, Έβερτον, Ζουσιλέι, Αχμέντοφ, Ντιαρά, Γουίλιαν (67' Τραορέ), Μπουσουφά (79' Γκονζάλες), Ετό'ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα