Windows 8, Ξεπέρασαν το 10% στην αγορά

12:33 3/1/2014 - Πηγή: TechBlog

Η Microsoft διέθεσε την αναβάθμιση Windows 8.1 δωρεάν στους χρήστες των Windows 8 και από τότε, ο ρυθμός υϊοθέτησης του λειτουργικού συστήματος είναι σταθερά ανοδικός. Παρόλα αυτά, ο αριθμός των χρηστών που έχουν αναβαθμίσει τον υπολογιστή τους, είναι λιγότερος από τους μισούς χρήστες των Windows 8.

Οι

χρήστες επίσης του λειτουργικού συστήματος Windows 7 συνεχίζουν να αυξάνουν, ενώ έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι αυξάνονται και οι χρήστες των Windows Vista.

Οι σχετικές πληροφορίες προέρχονται από μία έρευνα της Net Applications, από την οποία προκύπτει ότι το ποσοστό του συνδυασμού των Windows 8 και Windows 8.1 ανέβηκε στο 10.49% τον Δεκέμβριο (6.89% για τα Windows 8 και 3.60% για τα Windows 8.1) σπάζοντας για πρώτη φορά το φράγμα του 10% από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε το νέας γενιάς λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Τα Windows Vista έχουν το ίδιο ποσοστό με τα Windows 8.1, κάτι που για πολλούς αποτελεί έκπληξη. Αν και τα πράγματα δεν πάνε όσο γρήγορα θα ήθελε η Microsoft, επειδή τα Windows 8.1 είναι μία δωρεάν αναβάθμιση για τους χρήστες των Windows 8, αναμένεται να αντικαταστήσουν πλήρως τα τελευταία.

Τα Windows 7 κατέχουν ποσοστό 47.52% ενώ τα Windows XP, κατέχουν ποσοστό 28.98% παρόλο που η Microsoft θα σταματήσει επίσημα την υποστήριξη τους σε μερικές εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα