Η Ένωση Δήμων Κύπρου καλεί την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων

17:08 22/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Ένωση Δήμων Κύπρου, σε ανακοίνωση της αναφέρει πως παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στον τόπο μας και εκφράζει την ελπίδα πως θα βρεθεί, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, μια λύση που θα βγάλει την Κύπρο από την αβεβαιότητα και την ύφεση.

Καταδικάζει ωστόσο, τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η Κύπρος από το Eurogroup, του οποίου οι αποφάσεις πλήττουν καίρια το παρόν

και το μέλλον της κυπριακής οικονομίας, όπως αναφέρει

Η Ένωση Δήμων εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της έναντι των εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που αντί να επιδείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία σε μια χώρα – μέλος της ΕΕ που υποφέρει τα πάνδεινα από την Τουρκία, έρχονται με πρωτόγνωρες αποφάσεις που κινούνται μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας, να καταδικάσουν το νησί σε μόνιμες συνθήκες εξαθλίωσης και ύφεσης.

Η Ένωση Δήμων Κύπρου τονίζει ακόμα πως μόνο επιδεικνύοντας πνεύμα ενότητας, συνεργασίας και σωφροσύνης και αποφεύγοντας τους λαϊκισμούς, η πολιτική μας ηγεσία θα μπορέσει να καταλήξει σε ρεαλιστικές αποφάσεις που θα βοηθήσουν την Κύπρο να ξεπεράσει την κρίση και να μπει σταδιακά σε μια πορεία ανάπτυξης.

Καλεί επίσης την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία και όλο τον πολιτικό κόσμο να αρθούν στο ύψος των πολύ τραγικών περιστάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα