Ληστεία χρυσοχοείου μέρα μεσημέρι στην Αγία Νάπα

16:23 6/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ληστεία χρυσοχοείου διαπράχθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι στην Αγία Νάπα, όταν τρεις άγνωστοι, που προσποιήθηκαν τους πελάτες σύμφωνα με την αστυνομία, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους υπαλλήλους του καταστήματος και να πάρουν ό,τι υπήρχε στις προθήκες. Η αξία των κλοπιμαίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί, ενώ το κατάστημα δεν καλύπτεται από ασφάλεια.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «γύρω στις 10.30 σήμερα το πρωί σε χρυσοχοείο που βρίσκεται στην Οδό Κρύου Νερού στην Αγία Νάπα,

εισήλθαν τρία άγνωστα, άτομα δύο άνδρες και μια γυναίκα. Προφασιζόμενοι τους πελάτες, οι τρεις άγνωστοι ζήτησαν από τις δύο κοπέλες υπαλλήλους του καταστήματος όπως τους επιδείξουν διάφορα κοσμήματα για να αγοράσουν».

Πρόσθεσε ότι «σε κάποια στιγμή τα τρία άγνωστα πρόσωπα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τις δύο υπαλλήλους και να τις δέσουν με κολλητική ταινία. Στη συνέχεια ανενόχλητοι άρπαξαν ό,τι βρισκόταν στις προθήκες του καταστήματος και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση».

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου οι οποίοι απέκλεισαν το χώρο και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Ταυτόχρονα, γίνεται έλεγχος σε διάφορα κλειστά κυκλώματα της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες της ληστείας.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε ακόμα ότι «η αξία των κλοπιμαίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος δήλωσε στην Αστυνομία ότι τα χρυσαφικά δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα