Αλ. Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά το λαό

«Αυτά που ισχυρίζεται ότι θα κάνει δεν θα τα κάνει».

Νέα επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα λέγοντας ότι εξαπατά ανοικτά το λαό καθώς «αυτά που ισχυρίζεται ότι θα κάνει δεν θα τα κάνει». «Ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, «δίνει την εξής διέξοδο στο λαό: «κάτσε καλά και περίμενε να αλλάξει η στρατηγική της ΕΕ»». «Αυτό», συνέχισε, «δεν πρόκειται να γίνει είτε υπάρξουν τροποποιήσεις, είτε δεν υπάρξουν (στο μνημόνιο)».

Σημειώνει μάλιστα ότι εκβιάζει εμμέσως λέγοντας ότι μετά τις

εκλογές θα σχηματίσει κυβέρνηση με το ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ. «Εμείς δεν θα εξαπατήσουμε το λαό με υποσχέσεις που από τον πρώτο χρόνο -όχι τα τέσσερα χρόνια μιας κυβερνητικής θητείας- θα έχουν γίνει αέρας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να αναδείξουν το ΚΚΕ πιο ισχυρό στις εκλογές του Ιουνίου. «Το δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή θα είναι μια σημαντική δύναμη απέναντι σε μία κεντροδεξιά κυβέρνηση που για να νικήσει προχωρά σε μία αντικομμουνιστική υστερία της δεκαετίας του ’50», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής σε κυβέρνηση μετεκλογικά, σημειώνοντας πως «δεν μπορούμε με αντάλλαγμα κάποια υπουργεία να εξαπατήσουμε το λαό», καθώς το ΚΚΕ θα είναι αφοπλισμένο και δεν θα μπορεί να παρέμβει και να βοηθήσει. «Μέσα στην κυβέρνηση», είπε, «δεν μπορείς να αναχαιτίσεις το συμβιβασμό».

«Χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ, γιατί πρέπει το εργατικό λαικό κίνημα να παρέμβει μετά τις εκλογές εναντίον του μνημονίου και της δανεικής σύμβασης», συμπλήρωσε και προέταξε ως μόνη λύση την κατάργησή τους από τη Βουλή.

Ζήτησε, τέλος την ψήφο όσων ψήφιζαν ΚΚΕ και προτίμησαν το ΣΥΡΙΖΑ γιατί φάνηκε ελκυστική μια κυβέρνηση της Αριστέρας, αλλά και όσων αριστεροί, ριζοσπάστες και προοδευτικοί άνθρωποι.

Keywords
Τυχαία Θέματα