3 μενού ξενοδοχείων για το Αναστάσιμο δείπνο και το πασχαλινό γεύμα -Μαγειρίτσα, κοκορέτσι, νόστιμα συνοδευτικά

Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων έχουν ετοιμάσει ειδικά μενού για το Αναστάσιμο δείπνο και το πασχαλινό γεύμα με τα παραδοσιακά φαγητά που απολαμβάνουμε στο γιορτινό τραπέζι.

Αυθεντικόπαραδοσιακό Πάσχα θα ζήσετε όσοι κάνετεκράτηση στα εστιατόρια των ξενοδοχείων,καθώς κρατώντας τις παραδόσεις οι σεφέχουν επιμεληθεί ένα μενού με όλα ταεδέσματα των ημερών. Από παραδοσιακήμαγειρίτσα, μέχρι αρνί και κατσικάκιχωρίς να λείπουν τα απαραίτητα συνοδευτικάκαι

τα γλυκά για να ολοκληρωθεί με τονκαλύτερο τρόπο το γεύμα ή το δείπνο σας.

Αντο φετινό Πάσχα δεν έχετε αποφασίσεινα αποδράσετε και επιθυμείτε ναπαραμείνετε στη πόλη, χωρίς να μπείτεστη διαδικασία να στρώσετε το πασχαλινότραπέζι στο σπίτι σας, μια διαφορετικήπρόταση είναι να απολαύσετε το γεύμασας σε εστιατόριο ξενοδοχείου. Μάλιστα,τα ξενοδοχεία φροντίζουν να υπάρχουνειδικά πακέτα και διαμονή οπότε μπορείτενα μπείτε στις ιστοσελίδες τους για ναενημερωθείτε γα τις προσφορές.

Επιλέξαμε3 μενού ξενοδοχείων για να απολαύσετετο παραδοσιακές πασχαλινές γεύσεις

Πασχαλινάμενού σε ξενοδοχεία της ΑθήναςΨητό αρνί, γαρδουμπάκια και ντολμαδάκια, στην «Taverna 37, στο Four Season Astir Palace

Η ελληνική ταβέρνα που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο στρώνει ξανά τα τραπεζάκια της με θέα τη θάλασσα και ο επισκέπτης έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε κάποιο ελληνικό νησί. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Κυριακή του Πάσχα το μεσημεριανό γεύμα στην «Taverna 37» θα εξελιχτεί σε ένα μεγάλο γλέντι δίπλα στη θάλασσα.

Τοεκλεκτό, παραδοσιακό μενού υπογράφουνο chef Αλέξανδρος Κοσκινάς και η ομάδατου, στήνοντας έξω σούβλες και ψησταριέςγια μια αυθεντική και άφθονη γιορτή μετην πιο ζεστή ελληνική φιλοξενία.

Ψητό αρνί, χοιρινό και κοτόπουλο κοντοσούβλι και γαρδουμπάκια πρωταγωνιστούν στο πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα εμβληματικά πιάτα της Taverna 37, όπως η τυροκαυτερή, το τζατζίκι, η μελιτζανοσαλάτα, τα ντολμαδάκια και το σπετσοφάι.

Τιμή: 140ευρώ/ το άτομο (χωρίς ποτά)

Μαγειρίτσα και πασχαλινός μπουφές με ζεστά και κρύα πιάτα, στο«Made in Athens», του Athens Marriott

Το γνωστό ξενοδοχείο Athens Marriot έχει ετοιμάσει δύο διαφορετικές προτάσεις με πασχαλινά μενού, στο εστιατόριο «Made in Athens» τόσο για το βράδυ της ανάστασης όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

Ο executive chef του εστιατορίου, Ηρακλής Δημητρίου, θα κινηθεί γαστρονονικά σε παραδοσιακές γεύσεις, όπως η μαγειρίτσα, ενώ το πασχαλινό γεύμα θα είναι σε μπουφέ που θα περιλαμβάνει ελληνικά κρύα και ζεστά πιάτα και μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά.

Αναστάσιμο δείπνο:

-Κόκκινα αυγά - παραδοσιακό τσουρέκι

-Παραδοσιακή μαγειρίτσα

-Ανοιξιάτικη χορτόπιτα με σέσκουλα, μάραθο, μυρώνια και φέτα Ηπείρου

-Καρδιές μαρουλιού, μαριναρισμένες αγκινάρες, άνιθο, φρέσκα κρεμμυδάκια, ντοματίνια, πίκλα αγγούρι με βινεγκρέτ μοσχολέμονο

-Κατσικάκι γάλακτος αργοψημένο με δεντρολίβανο, θυμάρι, λαχανικά στη σχάρα, πατάτες baby βουτύρου και σάλτσα λεμονιού

-Καταϊφι με κρέμα βανίλια πορτοκάλι και παγωτό μαστίχα

-Καφές και σοκολατάκια

Τιµή κατ’ άτοµο €45,00

Κυριακή του Πάσχα

Πασχαλινόςµπουφές µε live Dj μουσική 70 ευρώ το άτομο

Μαγειρίτσα παραδοσιακή, αλλά και vegan, αρνάκι αντικριστό και κοκορέτσι«La Suite Lounge» στο St Lycabettus

Το ξενοδοχείο St Lycabettus ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50 του χρόνια και έχει ετοιμάσει ένα παραδοσιακό Πάσχα με εκλεκτά εδέσματα. Το Αναστάσιμο μπουφέ θα στηθεί στο rooftop restaurant «La Suite Lounge», πρόσφατα βραβευμένο ως ‘Καλύτερη θέα στην Ευρώπη’ ατενίζοντας την πόλη από ψηλά και τον κόσμο να κατεβαίνει με κατάνυξη με το « Άγιο Φως» στα κεριά τους από το γραφικό εκκλησάκι του Άι-Γιώργη του Λυκαβηττού.

Γιατην Κυριακή του Πάσχα τα παιδιά θααπασχοληθούν από παιδαγωγούς -ίanimateursσ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο μεατελείωτα παιχνίδια, «το κυνήγι τουθησαυρού», ζωγραφική και δώρα .

Το γιορτινό δείπνο του executive chef, Στέφανο Παπανικολάου έχει γεύσεις της παράδοσης σε μοντέρνες παρασκευές και φρέσκες πρώτες ύλες όπως μαγειρίτσα παραδοσιακή, μαγειρίτσα με μανιτάρια, κατσικάκι με σταμναγκάθι και αυγολέμονο, αρνάκι αντικριστό, κοκορέτσι παραδοσιακό, παϊδάκια με σάλτσα Μαυροδάφνη και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις.

Τιμή : 65€/ το άτομο - Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%



Το μεσημέρι του Πάσχα το μπουφέ θα περιλαμβάνει παραδοσιακές γεύσεις και γλυκά. Από τη μία ο καταπράσινος Λυκαβηττός και από την άλλη η πανοραμική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικου συνθέτουν μια μοναδική Ελληνική εμπειρία.

Τιμή: 65€ το άτομο - Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναστάσιμο, -Μαγειρίτσα,anastasimo, -mageiritsa