Eurovision 2024: Ανατροπή στα στοιχήματα -Εκτινάχθηκε στη 2η θέση το Ισραήλ, οι προβλέψεις για το «Zari»

Η Μαρίνα Σάττι πέρασε το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στον τελικό της Eurovision 2024 που θα γίνει αύριο, Σάββατο (11/5), στο Μάλμε και ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τους Eurofans με το «Ζάρι».

Η Μαρίνα Σάττι εμφανίζεται στην πρώτη δεκάδα για τον τελικό της Eurovision με το «Zari», σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία των στοιχηματικών εταιρειών.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες, ήρθαν τα πάνω κάτω στις στοιχηματικές εταιρείες. Η Κροατία θεωρείται φαβορί με το «Ram tim

tagi dim» και ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθούσε η Ελβετία με το «The Code», το Ισραήλ, με το τραγούδι «Hurricane» της Golan, έρχεται να «ταράξει τα νερά» και φιγουράρει στη δεύτερη θέση στα προγνωστικά!

Να σημειωθεί ότι μόλις η Golan ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το «Hurricane» για πρώτη φορά με παρουσία κοινού, αποδοκιμάστηκε έντονα λόγω της πολιτικής που ακολουθεί η χώρα της στη Μέση Ανατολή. Ορισμένοι μάλιστα σήκωσαν και σημαίες της Παλαιστίνης, τις οποίες έχει απαγορεύσει η EBU στη Eurovision 2024.

Η Ελλάδα εμφανίζεται στην ένατη θέση σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες.

Προγνωστικά για Eurovision 2024

Όπως μπορείτε να δείτε και στον παρακάτω πίνακα με τις αποδόσεις, το «Ζari» της Μαρίνας Σάττι φιγουράρει σταθερά στην ένατη θέση, με το Ισραήλ να ανεβαίνει στη δεύτερη.

Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε κάποια πρόβλεψη, αλλά η Ελλάδα φαίνεται να έχει «κλειδώσει» την πρώτη δεκάδα του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Αυτή είναι η πρώτη δεκάδα των φαβορί σύμφωνα με την Bet365

Eurovision 2024: Αναλυτικά οι αποδόσεις της Stoiximan

Οι αποδόσεις της Novibet για τον τελικό της Eurovision 2024

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Τεράστια, -Εκτινάχθηκε, Ισραήλ, Zari,Eurovision 2024, terastia, -ektinachthike, israil, Zari