Αυτό είναι το πιο πολυτελές τζιν στον κόσμο -Χρειάζεται μια ολόκληρη ημέρα για να παραχθούν μόλις 25 κομμάτια

Το «Denim Silk» της Loro Piana είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα τζιν και μεταξιού σε συνεργασία μεταξύ τεχνιτών στην Ιταλία και την Ιαπωνία, ενώ η παραγωγή μόλις 50 μέτρων διαρκεί μία ολόκληρη ημέρα.

Το 2022, η Loro Piana - η ιταλική εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για το κασμίρ της - παρουσίασε το CashDenim, ένα βαμβακερό τζιν

εμπλουτισμένο με την ευγενή ίνα, υποσχόμενο το είδος της πρωτοφανούς απαλότητας που έχουν συνηθίσει οι αφοσιωμένοι λάτρεις του brand. Η δημιουργία του υφάσματος απαιτούσε μια συνεργασία που εκτεινόταν σε πολλές ηπείρους, βλέποντας τους τεχνίτες της Loro Piana στο Πιεμόντε της Ιταλίας να συνεργάζονται με τους ειδικούς του denim στην περιοχή Bingo της Ιαπωνίας, όπου το ύφασμα υφάνθηκε με το χέρι σε προγονικούς αργαλειούς (μια δικαιολογία για την τιμή του καθώς ένα κλασικό τζιν με πέντε τσέπες κοστίζει περίπου 600 ευρώ).

Αυτόν τον μήνα, η Loro Piana κυκλοφορεί την updated εκδοχή, το Denim Silk, ένα denim από μείγμα βαμβακιού και μεταξιού που είναι αναμφισβήτητα η πιο πολυτελής επανάληψη του denim.

Διαβάστε στο Bovary.gr περισσότερα για το πολυτελές τζιν

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα