Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνα Μπλάτνικ, Ατίλιο -Από το βράδυ του Σαββάτου, έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού

Έκκληση για όποιον έχει δει τον Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, πατριό της Τατιάνα Μπλάτνικ, κάνουν οι Αρχές του Λος Άντζελες.

Ο 53χρονος εθεάθη για τελευταία φορά αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Μαλιμπού, σύμφωνα με το Γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, και συγκεκριμένα στη 1:10 π.μ., και έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Στην ειδοποίηση για τον αγνοούμενο, οι Αρχές ανέφεραν ότι ο Μπρίλεμπουργκ είναι λευκός, ύψους 1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

Το Γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι εθεάθη για τελευταία φορά να φορά μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και είναι ξυπόλυτος. «Υπάρχει ανησυχία για την ευημερία του κ. Μπρίλεμπουργκ» δήλωσε το Γραφείο του σερίφη, κάνοντας έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται να επικοινωνήσει με τις Αρχές».

Πατριός της Τατιάνα Μπλάτνικ ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ

Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ είναι, σύμφωνα με τα διεθνή δίκτυα, πατριός της Τατιάνα Μπλάτνικ, της πρώην συζύγου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, οι οποίοι ανακοίνωσαν μόλις πρόσφατα τον χωρισμό τους.

Ο πατέρας της Τατιάνα, Λάντισλαβ Βλαντιμίρ Μπλάτνικ, πέθανε όταν η Τατιάνα ήταν επτά ετών και η μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπιερλάιν, παντρεύτηκε αργότερα τον Μπρίλεμπουργκ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα