ΑΒ Βασιλόπουλος: Μεγάλος διαγωνισμός «Σπάσε αβγά και κέρδισε» με πάνω από 25.000 δώρα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ενόψει του Πάσχα, υλοποιεί τον μεγάλο πασχαλινό διαγωνισμό «Σπάσε αβγά και κέρδισε», δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους πραγματοποιήσουν αγορές αξίας 50€ και άνω, να παίξουν και να διεκδικήσουν περισσότερα από 25.000 δώρα.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μπουν στο AB app, στο ab.gr ή στα AB Kiosks, να παίξουν και να δουν τι κέρδισαν. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Πέμπτη, 25 Απριλίου έως και την Κυριακή του Πάσχα,

5 Μαΐου. Ηενέργεια περιλαμβάνει 17.000 δωρεάνπροϊόντα, 5.000 επιταγές έκπτωσης αξίας6€, 1.000 επιταγές έκπτωσης των 3€ σεπόντους ΑΒ Plus, 50 επιταγές έκπτωσης των200€ σε πόντους ΑΒ Plus, ενώ, περισσότεροιαπό 2.000 τυχεροί θα κερδίσουν 50 πόντουςστην AB Plus κάρτα. Όσοι παίξουν στο παιχνίδι,θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για ταμεγάλα δώρα του διαγωνισμού. 30 τυχεροίθα κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς απότο Φυσικό Αέριο Ελληνική ΕταιρείαΕνέργειας, ενώ, ένας τυχερός θα κερδίσειτα ψώνια της χρονιάς από τα ΑΒ!

Οιπελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρουνεπίσης πολλές πασχαλινές προσφορές,μεγάλη ποικιλία προϊόντων, 3.000 προϊόνταμε χαμηλή τιμή και 1.000 προϊόντα από αυτάμε εγγύηση χαμηλής τιμής, καθώς καιεπιταγές των 3€ και των 6€ με αγορέςεπιλεγμένων προϊόντων. Επιπλέον, για8ησυνεχή χρονιά, τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒΒασιλόπουλος έρχονται και δίνουν ακόμημεγαλύτερη χαρά στα παιδιά, στηρίζονταςτο πολύτιμο έργο του οργανισμού «ΤοΧαμόγελο του Παιδιού». Μεκάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού, οιπελάτεςσυνεισφέρουν με 0,30€ στοέργο του οργανισμούκαιη ΑΒ Βασιλόπουλοςδιπλασιάζει το συνολικό ποσό.Τα Πασχαλινά Αβγά διατίθενται σε όλατα φυσικά καταστήματα του δικτύου τηςΑΒ αλλά και στο ABEshop.

ΗΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει και το φετινόΠάσχα μοναδικά δώρα και εκπλήξεις γιαόλη την οικογένεια.

Περισσότερεςπληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτενα βρείτε εδώ.

ΑΒΒασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι γιαόλους.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΒ Βασιλόπουλος, Μεγάλος, Σπάσε, 25 000,av vasilopoulos, megalos, spase, 25 000