Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του -«Δύο είναι τα στοιχήματα», λέει η σύντροφός του

Νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα μετέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αλλά και η σύντροφος του καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, 20/05, τα νέα για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη είναι ενθαρρυντικά, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται αργά και σταθερά, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει λογοθεραπεία.

Τα παραπάνωεπιβεβαίωσε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε

Δανάη!» ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ,αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έχει ξεκινήσει και τις βόλτες στουςδιαδρόμους του νοσοκομείου.

ΔημήτρηςΣταρόβας: «Είναι πολύ καλά, λέει λέξεις, φτιάχνει προτάσεις, κάνει βόλτες στονδιάδρομο»

«Συνομίλησα πριναπό λίγο με συναδέλφους στο νοσοκομείο Τζάνειο. Μου είπαν ότι η κατάσταση του ΔημήτρηΣταρόβα εξελίσσεται ομαλά, είναι πολύ καλά, κάνει βόλτες στον διάδρομο»,ανέφερε αρχικά ο κ. Γιαννάκος.

«Είναι ευδιάθετος, έχει αρχίσει να λέει λέξεις και προτάσεις, γιατί εκεί ήταν το πρόβλημα, στην ομιλία. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και θα βγει σύντομα υγιέστατος. Να τον παραδώσουμε στους θαυμαστές του υγιέστατο», συνέχισε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι «Στην αρχή δεν μιλούσε καθόλου, τώρα φτιάχνει προτάσεις, λέει λέξεις, είναι καλά τα πράγματα. Θα πάνε όλα καλά. Κάνει μία ολοκληρωμένη θεραπευτική αγωγή και μέσα σε αυτήν είναι και η λογοθεραπεία. Είχε ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο, θα μπορούσε να του αφήσει βλάβες, δεν του άφησε».

Στην εκπομπή μίλησε και η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη, η οποία εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι όλα θα πάνε καλά. «Δύο είναι τα στοιχήματα: Η υψηλή πίεση και η ομιλία. Το πρώτο είναι στα χέρια των γιατρών. Το δεύτερο με τη βοήθεια της λογοθεραπείας, το παλεύει απίστευτα και ο ίδιος. Αισιοδοξούμε και για τα δύο!», ανέφερε η Άννα Σταθάκη.

Oλες οι ειδήσειςΟι 25 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών μέχρι τώρα -Τι φόρεσαν οι σταρ [εικόνες]Έφτασε να ζυγίζει 200 κιλά και έκανε επέμβαση γαστρικής παράκαμψης -Πώς είναι σήμεραΜια Ελληνίδα ήταν η πιο σέξι παρουσία στις Κάννες -Με φόρεμα γεμάτο αποκαλυπτικά κοψίματα [εικόνες]

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Σταρόβας, -Δύο,dimitris starovas, -dyo