Δολοφονία 41χρονου στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης: «Πρέπει να είχαν τοποθετήσει σιγαστήρα στο όπλο»

Εν ψυχρώ δολοφονία ενός41χρονου άνδρα στη μέση του δρόμου στηΣταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, σημειώθηκεσήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωναμε πληροφορίες, το θύμα ήταν γεννημένοςτο 1983 με καταγωγή από τη Γεωργία καιείχε συλληφθεί για συμμετοχή σεεγκληματική οργάνωση.

Ο 41χρονοςήταν σεσημασμένος και είχε απασχολήσειστο παρελθόν τις Αρχές για εκβίαση,εμπρησμό, νόμο περί ναρκωτικών, νόμοπερί όπλων

καθώς και για παροχή προστασίαςσε μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδικήκαι άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία

Οάνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς απόδιερχόμενο όχημα στην οδό Βασίλη Τσιτσάνηστη Σταυρούπολη από διερχόμενο όχημα.Συγκεκριμένα, οι δράστες της επίθεσης,δύο άνδρες και μία γυναίκα, επέβαινανσε μπορντό Renault. Πλησιάζονταςτον Γεωργιανό, ένας εκ των δραστών πυροβόλησε το θύμα το οποίο βρισκότανεπάνω στη μηχανή του και μόλις είχεβγάλει το κράνος του, τουλάχιστον 3φορές.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κι έχουν αποκλείσει τον χώρο.

Τηνίδια ώρα, και σύμφωνα με την ΕΡΤ στηνοποία μίλησε κάτοικος ενός γειτονικούδιαμερίσματος στη Σταυρούπολη τηςΘεσσαλονίκης, δήλωσε ότι οι δράστες«πρέπει να είχαν τοποθετήσει σιγαστήραστο όπλο τους».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Στοσημείο μετέβη συνεργείο της ΥποδιεύθυνσηςΕγκληματολογικών Ερευνών ΒορείουΕλλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκρισηδιενεργούν αστυνομικοί του ΤμήματοςΕγκλημάτων κατά Ζωής και ΠροσωπικήςΕλευθερίας της Διεύθυνσης ΑσφάλειαςΘεσσαλονίκης».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία 41χρονου, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, Πρέπει,dolofonia 41chronou, stavroupoli thessalonikis, prepei