«Φωτιά» η Κένταλ Τζένερ: Τόπλες στην πισίνα για νέα καμπάνια μαγιό -Η πιο σέξι φωτογράφισή της ever [εικόνες]

Η Κένταλ Τζένερ έκανε όλους τους θαυμαστές της να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς πόζαρε τόπλες για τη νέα καλοκαιρινή καμπάνια της FWRD.

Η βασίλισσα της πασαρέλας, η οποία εμφανίζεται στο εξώφυλλο του νέου τεύχους της Vogue, φωτογραφήθηκε πιο σέξι από ποτέ, εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή σεζόν με αποκαλυπτικά μπικίνι σε διάφορα σχέδια, χρώματα και στιλ.

Είτε ξαπλώνοντας δίπλα στην πισίνα είτε σκαρφαλώνοντας σε μια κλασική Porsche, η 28χρονη Κένταλ Τζένερ, ήταν εντυπωσιακή.

Η Kendall δεν φορούσε σχεδόν τίποτα σε πολλές από τις λήψεις, καθώς σε δύο από αυτές το μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν ήταν τόπλες.

Σε μια άλλη φωτογραφία, ήταν ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα φορώντας ένα κόκκινο φλοράλ μπικίνι που αναδείκνυε την καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

Μεταξύ των σέξι λήψεων ήταν μία στην οποία καθόταν σε έναν πάγκο μπάνιου καθώς ένας άντρας, φαινομενικά γυμνός, έκανε ντους λίγο παραπέρα.

Σε άλλο κλικ, η Κένταλ φορά ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό με zebra print και γόβες ενώ κάθεται στο καπό ενός ακριβού αυτοκινήτου.

Η ίδια η Κένταλ δημοσίευσε στιγμιότυπα από την καμπάνια στο Instagram, προσθέτοντας την μάρκα FWRD και φωτογράφο της καμπάνιας Cameron Hammond.

Κατά τη διάρκεια της ειλικρινούς συνέντευξής της στην Vogue, αποκάλυψε ότι πέρασε «δύο δύσκολους μήνες», καθώς περιγράφει λεπτομερώς την 20ετή μάχη με το άγχος.

Το μοντέλο μίλησε για τη συνεχιζόμενη μάχη της και τον μοναδικό τρόπο που αντιμετωπίζει την αγωνία της ψυχικής υγείας.

Η ίδια εξήγησε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είμαι ειλικρινής γι' αυτό. Στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ σταθερή, πραγματικά αισιόδοξη. Αλλά πέρασα δύσκολα δύο μήνες.

Δεν ήμουν ο εαυτός μου και οι φίλοι μου το βλέπουν. Είμαι πιο λυπημένη από το συνηθισμένο. Είμαι πολύ πιο ανήσυχη από το συνηθισμένο. Οπότε δεν πρόκειται να κάτσω εδώ και να συμπεριφέρομαι σαν να είναι όλα τέλεια. Αυτή είναι η ζωή. Πάντα θα είμαι μέσα και έξω από αυτά τα συναισθήματα».

Δείτε τις σέξι φωτογραφίες της Κένταλ Τζένερ:

Φωτογραφίες: Instagram

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα