Γερμανία: Φονική φωτιά σε πολυκατοικία στο Ντίσελντορφ –Τρεις νεκροί, 16 τραυματίες [βίντεο]

Τρεις άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους κι άλλοι δύο χαροπαλεύουν μετά από φωτιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία στη δυτική Γερμανία.

Η φωτιά ξέσπασε μετά από ισχυρή έκρηξηστη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη σεκατάστημα τροφίμων και ποτών στο ισόγειοτης εξαώροφης πολυκατοικίας στοΝτίσελεντροφ, πρωτεύουσα του κρατιδίουτης Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας τηςδυτικής Γερμανίας.

Η φωτιά εξαπλώθηκε στην είσοδο καιστο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας με πανικόβλητους ενοίκους να καλούντην Άμεση Δράση και εκείνους

στους κάτωορόφους να πηδούν από τα μπαλκόνια τουςγια να σωθούν.

Μεγάλη επιχείριση της πυροσβεστικήςγια τη διάσωση ενοίκων και την κατάσβεσητης φωτιάς

Πάνω από 100 πυροσβέστες και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν την πυρκαγιά, να διασώσουν τους εγκλωβισμένους στα μπαλκόνια τους ενοίκους και να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στου τραυματίες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσίατου Ντίσελντορφ κάπου 70 άτομα παρέμεινανστο σημείο μέχρι να τεθεί μετά από εννέαώρες υπό έλεγχο η φωτιά.

Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν, ο ένας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του και άλλοι δύο στο κλιμακοστάσιο, ενώ συνολικά 16 άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, τα δύο εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση. Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, αλλά αξιωματούχοι είπαν ότι από τα στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα