Η Δάφνη Μπόκοτα μιλά για τον ηθοποιό γιο της που βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση

Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε για τη Eurovision αλλά και για τον γιο της Νίκο Κοσώνα που είναι ηθοποιός και πρωταγωνιστεί σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά.

Η Δάφνη Μπόκοτα είναι από τα ελάχιστα πρόσωπα που έχουν συνδεθεί τόσο με τη Eurovision και παρότι είναι 18 και πλέον χρόνια από τότε που δεν περιγράφει τον μουσικό διαγωνισμό, ακόμη και σήμερα σε πολλούς η αναφορά στη Eurovision

φέρνει στο νου αυτομάτως και την γνωστή δημοσιογράφο.

Καλεσμένη του Κώστα Τσουρού στο Ακόμη δεν είδες τίποτα στο Mega η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε για τη φετινή Eurovision αλλά στο τέλος της συνέντευξής της ρωτώθηκε και για τον γιο της Νίκο Κοσώνα ο οποίος πρωταγωνιστεί καθημερινά ως Μιλτιάδης στην σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς.

Η Δάφνη Μπόκοτα μιλά για τον ηθοποιό γιο της

«Είσαι χαρούμενη που ο γιος σου είναι ηθοποιός;», ρώτησε την Δάφνη Μπόκοτα ο Κώστας Τσουρός με την ίδια να απαντά: «Είμαι χαρούμενη γιατί τα πάει καλά. Είμαι χαρούμενη γιατί του αρέσει πολύ και είναι πολύ ευχαριστημένος. Ναι, θα μπορούσα να πω ότι είμαι χαρούμενη.

«Η κλασική ελληνίδα μόνα όταν ο γιος της φεύγει από το φυσικό και της λέει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός...», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός με τν δημοσιογράφο να εξηγεί: «Ναι και εγώ ως κλασική ελληνίδα μάνα δεν το άκουσα καλά στην αρχή απλά αντέδρασα και λέω ωπα τι είναι αυτό τώρα δικαιολόγησε τουλάχιστον τις σπουδές σου τα διαβάσμάτα σου και τις προσπάθειές σου. Αλλά από τη στιγμή που είναι καλά εκείνος οφείλω να είμαι καλά και εγώ».

Σε ότι αφορά στη Eurovision η Δάφνη Μπόκοτα αποκάλυψε ότι ο γιος της δεν πολυ-ασχολείται. «Δεν πολυασχολείται, τον κράτησαν και λίγο απέξω, δεν τον είχα βάλει και πολύ σε αυτά τα πράγματα πιτσιρικά. Ενδιαφέρεται, θα την δει, θα την σχολιάσει αλλά και αυτός σαν τηλεθεατής δεν έχει κάποια άλλη σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα