Η Μάργκοτ Ρόμπι έγινε παράνυμφος στον γάμο παιδικής της φίλης [εικόνες & βίντεο]

Η Μάργκοτ Ρόμπι ανέλαβε έναν διαφορετικό ρόλο, όχι πρωταγωνιστικό αυτή τη φορά, αλλά υποστηρικτικό, καθώς την προηγούμενη Παρασκευή έγινε παράνυμφος στον γάμο μιας από τις καλύτερες φίλες της.

Η 34χρονη σταρ του κινηματογράφου «αντάλλαξε» το Χόλιγουντ με τη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας και φόρεσε ένα απαλό κίτρινο μεταξωτό φόρεμα προς τιμήν της φίλης της, Brittany Lindores, που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Max Claxton.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δημοσίευσε

βίντεο και φωτογραφίες από την όμορφη ημέρα τους, με τις πέντε παράνυμφους, συμπεριλαμβανομένης της Μάργκοτ Ρόμπι.

Μάλιστα, η σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται σε ένα βίντεο να δίνει τη νυφική ανθοδέσμη στη φίλη της και να περπατά μαζί της στον δρόμο.

Papa Salt: Το brand ποτού της Μάργκοτ Ρόμπι

Η Margot Robbie, η οποία είναι παντρεμένη με τον Άγγλο σκηνοθέτη Tom Ackerley, μεγάλωσε στην Αυστραλία, αλλά τώρα έχει εγκατασταθεί στις ΗΠΑ και πιστεύεται ότι πέταξε στο νησί ειδικά για τη μεγάλη μέρα.

Χρησιμοποίησε, μάλιστα, την ευκαιρία αυτή για να βοηθήσει τους φίλους της να γιορτάσουν με το δικό της brand, το τζιν Papa Salt.

Η Robbie είναι μία από τις ιδιοκτήτριες του συγκεκριμένου ποτού, που παρασκευάζεται στην Αυστραλία, στο αποστακτήριο Lord Byron στο Byron Bay.

Το Papa Salt gin σερβιρίστηκε σε μια σειρά από κοκτέιλ που οι καλεσμένοι απόλαυσαν μαζί με μια σειρά από φαγητά, όπως φρέσκα στρείδια, μπιφτέκια και τη γαμήλια τούρτα.

Η ηθοποιός λάνσαρε το τζιν το 2023 μαζί με τον φίλο της σκηνοθέτη-παραγωγό Charlie Maas.

Η Robbie, η οποία κατάγεται από το Dalby του Queensland, εθεάθη να περπατάει περήφανα πίσω από τη φίλη της ανάμεσα στις άλλες παράνυμφους, παράλληλα με ένα ξεχωριστό κλιπ που την έδειχνε να περπατάει στον διάδρομο.

Η σταρ της «Barbie» εθεάθη αργότερα να γιορτάζει στην πίστα ανάμεσα στους καλεσμένους.

Η Lindores μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο μοντάζ από τη μεγάλη μέρα, γράφοντας στη λεζάντα απλώς την ημερομηνία «26.4.24».

Η φιλία μεταξύ Lindores και Robbie έχει καταγραφεί στο Instagram της πρώτης, η οποία έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει throwback φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία και μηνύματα γενεθλίων.

Για τα 24α γενέθλια της Robbie, η Lindores μοιράστηκε μια φωτογραφία των δυο τους με τη σχολική τους στολή, γράφοντας στη λεζάντα ότι ήταν «μαζί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου».

Το γαμήλιο γλέντι έρχεται λίγους μήνες αφότου η Ρόμπι δήλωσε ότι επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την επιτυχία της με την «Barbie».

Η Robbie ήταν τόσο η πρωταγωνίστρια όσο και παραγωγός της ταινίας, μαζί με τον σύζυγό της, Ackerley.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα