Καινούργιου-Τσαγκρίδης: Δύο σερί συναντήσεις για το πρώην ζευγάρι -«Έχουν ξαναβρεί τα πατήματά τους»

Ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν για δύο βράδια σερί στο ίδιο μέρος παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό», με την παρουσιάστρια να αντιδρά on air όταν πληροφορήθηκε τα σχετικά νέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, η Κατερίνα Καινούργιου και ο πρώην σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, συναντήθηκαν τόσο το βράδυ της Δευτέρας, 20/05, όσο και

την Κυριακή, 19/05.

Όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη, η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής το βράδυ της Δευτέρας συναντήθηκαν στα βραβεία γαστρονομίας, με τη δημοσιογράφο να ξεκαθαρίζει πως το πρώην ζευγάρι δεν μετέβη παρέα στο event.

Ωστόσο, είχεπροηγηθεί συνάντηση των δύο, το βράδυ της Κυριακής, σε γνωστό στέκι τουΚολωνακίου.

«Δεν ξέρω αν πήγαν μαζί, αλλά πέρασαν τη βραδιά τους (σ.σ. την Κυριακή) μαζί σε πολύ τρυφερό κλίμα, σε πολύ καλό κλίμα, ένα κλίμα που δείχνει ότι όλο αυτό που έγινε τον Φεβρουάριο, με το βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με όλη αυτή την ένταση που υπήρξε, με τη σχέση της Κατερίνας και της Δανάης που χάλασε, και δεν ξέρουμε αν έχει διορθωθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν ξαναβρεί τα πατήματά τους οι Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης, ότι μιλούν και ότι είναι καλά μαζί. Δηλαδή, έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

ΚατερίναΚαινούργιου: Πώς αντέδρασε όταν ενημερώθηκε για το ρεπορτάζ στην εκπομπή τουΛιάγκα

Την ίδια ώρα, ηΚατερίνα Καινούργιου που βρισκόταν στον «αέρα» με τη δική της εκπομπή,ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπήτου Γιώργου Λιάγκα, και διερωτήθηκε γιατί το παίζει.

«Πήγα εκεί καιήταν και ο Φίλιππος. Ο Λιάγκας γιατί το παίζει στην εκπομπή του; Εγώ ανσυναντηθεί κάπου ο Λιάγκας με μία πρώην του, θα το παίξω; Και τι έγινε; Δεν έχωθέμα με κανέναν, μια χαρά και λέει τα καλύτερα για εμένα. Τον εκτιμώ πολύ σανσυνάδελφο και επαγγελματία, αλλά τώρα στο κομμάτι της προσωπικής ζωής να βάλωκι εγώ αν συναντήθηκε κάπου με μία πρώην του; Έχει νόημα; Δεν σου λέω τη Φαίηπου έχουν και δύο παιδιά. Γονείς είναι», είπε σχετικά η Κατερίνα Καινούργιου,εκφράζοντας την απορία της.

«Πήγα σε κάτιβραβεία γαστρονομίας και ο άνθρωπος ήταν εκεί. Τον έχω ξαναδεί, μένουμε καικοντά. Όταν έχεις προχωρήσει με έναν άνθρωπο, θα μιλήσεις. Τον χαιρέτησα τονΦίλιππο, αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Μπορεί να είχα και άλλους πρώην εκεί καινα μην το ξέρει κανείς. Είμαι μόνη μου. Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν καιέχει τελειώσει οριστικά, αλλά με πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν υπάρξει στηζωή μου έχω επικοινωνία. Δεν είναι κάτι κακό. Όταν με έναν άνθρωπο έχεις υπάρξειχρόνια, υπάρχουν και κοινές παρέες, μέχρι εκεί», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Υπενθυμίζεται ότι προ μερικών μηνών, ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου είχε καταγραφεί σε τρυφερές στιγμές με τη Δανάη Μπάρκα, με το σχετικό βίντεο να έρχεται στη δημοσιότητα και να οδηγεί σε οριστική ρήξη τις δύο παρουσιάστριες, οι οποίες μέχρι τότε ήταν φίλες.

Oλες οι ειδήσειςGreek Beer Awards: Αυτή είναι η καλύτερη ελληνική μπύρα, διακρίθηκε σε τυφλή γευστική δοκιμήΗ Κέιτ Μίντλετον δεν επιστρέφει ακόμη στα βασιλικά καθήκοντα -Εκπρόσωπος του Παλατιού δίνει updateΤι τρέχει με τους Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Πάνε προς οριστικό χωρισμό, ζουν χωριστά μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καινούργιου-Τσαγκρίδης, Δύο, -Έχουν,kainourgiou-tsagkridis, dyo, -echoun