Κιμ Καρντάσιαν: Δεν ήταν μόνο ο κορσές -Πήγε στο Met Gala με πανύψηλες πλατφόρμες χωρίς... τακούνι [εικόνες]

Τι κι αν πέρασε τόσος καιρός από το φετινό Met Gala, η Κιμ Καρντάσιαν συνεχίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες για το event αποκαλύπτοντας περισσότερα στοιχεία για την εμφάνισή της που σχολιάστηκε.

Στην τελευταία της ανάρτηση δημοσίευσε φωτογραφίες από την προετοιμασία. «The making of…», είναι το σχόλιο που τις συνοδεύε και σε αυτές δείχνει για πρώτη φορά ότι πώς ήταν το

παπούτσι που επέλεξε για την λαμπερή βραδιά, το οποίο ήταν μία πανύψηλη διάφανη πλατφόρμα χωρίς τακούνι γεγονός που σημαίνει ότι έπρεπε να ισορροπεί στις μύτες των ποδιών της!

Η αδερφή της ριάλιτι σταρ, Κλοέ, σχολίασε τη δραματική επιλογή παπουτσιού λέγοντας: «Αυτό το αόρατο τακούνι είναι άγριο! Πώς τα κατάφερες; Σίγουρα θα είχα πέσει».

Η Καρντάσιαν μοιράστηκε επίσης στιγμιότυπα από διάφορα fittings και όπως προκύπτει σε πολλές περιπτώσεις, χρειαζόταν βοήθεια για να ισορροπήσει. Σε ένα βίντεο από για τη Vogue, από τις πρόβες που έκανε η Καρντάσιαν είπε ότι επέλεξε τα παπούτσια χωρίς τακούνι για να μην σκοντάψει στην ουρά του φορέματός της.

«Για να τα φορέσεις, είσαι στις μύτες των ποδιών σου και ισορροπείς όλη την ώρα λυγίζοντας τους μύες της γάμπας σου», εξηγεί, συγκρίνοντας την κίνηση με αυτή μιας μπαλαρίνας. «Νομίζω ότι χρειαζόμαστε πραγματικά το ύψος σε αυτό το look, οπότε πρέπει να κάνουμε ό,τι πρέπει», προσθέτει.

Κιμ Καρντάσιαν: Ο στενός κορσές που σόκαρε τα σόσιαλ

Υπενθυμίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν στο φετινό Met Gala φορούσε μια custom δημιουργία Maison Margiela σε ασημί χρώμα που αποτελούνταν από μια διάφανη φούστα και έναν στενό κορσέ, τόσο στενό που έκανε τη μέση της να μοιάζει σοκαριστικά μικρή. Φορούσε, επίσης, ένα μάλλινο ζακετάκι. Η εμφάνισή της, λόγω του στενού κορσέ, προκάλεσε σοκ με κάποιους να κάνουν λόγο για άγρια μεταμόρφωση του σώματός της και άλλους να εκφράζουν την απορία τους. «Πόσα πλευρά αφαίρεσε η Κιμ;», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος στο «Χ».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιμ Καρντάσιαν, -Πήγε, Met Gala, [εικόνες],kim karntasian, -pige, Met Gala, [eikones]