Ο διακαής πόθος του Όζι Όσμπορν – Τι δεν έχει πετύχει και ονειρεύεται να αποκτήσει

Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε ποια τιμητική διάκριση επιθυμεί να αποσπάσει.

Στοτελευταίο επεισόδιο του προγράμματοςστο SiriusXM «Ozzy Speaks», ο πρώην αρχηγός τωνBlack Sabbath ρωτήθηκε τι δεν έχει επιτύχειακόμη στη πολυετή και λαμπρή καριέρατου. Τώρα που σύντομα πρόκειται να μπειστο Rock & Roll Hall of Fame ως σόλο τραγουδιστής,μένει μόνο ένα πράγμα που oΌζι Όσμπορν δεν έχει κερδίσει ακόμη:ένα Όσκαρ.

«Πρέπεινα

είσαι σε ταινία για να κερδίσεις έναΌσκαρ» απάντησε ο συμπαρουσιαστής τουΜπίλι Μόρισον γελώντας. «Λοιπόν, μερώτησες τι δεν έχω κερδίσει» απάντησεο Όσμπορν επισημαίνοντας ότι άλλοιμουσικοί έχουν κερδίσει Όσκαρ παρ' όλοπου δεν έπαιξαν σε ταινία. «Ο Έλτον Τζονέχει ένα για τραγούδι», διευκρίνισε.

θέλει να κάνει άλλη μία συναυλία ο Όζι Όσμπορν

Σεάλλο σημείο της συζήτησης, ο Όζι Όσμπορνείπε ότι «θα ήθελε να κάνει μια συναυλίαχωρίς να πέσει κάτω» και ότι χρειάζεταιχρόνος για την αποκατάστασή του από τιςεπεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Οτραγουδιστής είχε δηλώσει ότι θα ήθελενα εμφανιστεί σε συναυλία, αλλά εξακολουθείνα δίνει αγώνα για να «σταθεί σωστά».«Ίσως να κάνω κάτι μια μέρα. Μου λείπειτρομερά» τόνισε.

Τον περασμένο Νοέμβριο εξήγησε ότι έπρεπε να «αποδεχτεί το γεγονός» ότι η επιστροφή στις συναυλίες μπορεί να μην είναι δυνατή λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον και της ανάρρωσης από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα