«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διαλέγει 25 παρθένες κάθε χρόνο για τo χαρέμι του» -Τι υποστηρίζει γυναίκα που διέφυγε στις ΗΠΑ

Σε συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Κιμ Γιονγκ Ουν προχώρησε μια γυναίκα από τη Βόρεια Κορέα που διέφυγε στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Mirror η 30χρονη Γιεoνμί Παρκ, υποστήριξε ότι ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας διαλέγει αυτοπροσώπως 25 παρθένες κάθε χρόνο για την «ομάδα της απόλαυσης» βάσει της εξωτερικής τους εμφάνισης και της πολιτικής τους αφοσίωσης.

Όπως υποστηρίζει η 30χρονηΠαρκ, αξιωματούχοι του καθεστώτος τουΚιμ «επισκέπτονται κάθε σχολική τάξη…βγαίνουν ακόμη και στα προαύλια μήπωςτους ξέφυγε κάποια όμορφη» κοπέλα. Κιαφού περάσουν από ιατρικές εξετάσειςπροκειμένου να πιστοποιηθεί ότι είναιακόμη παρθένες, στη συνέχεια «διδάσκονταιπώς να ικανοποιούν αυτούς τους άνδρες– αυτός είναι ο μόνος σκοπός τους», όπωςείπε.

Τα καθήκοντα της «Ομάδαςτης απόλαυσης»

Η Βορειοκορεάτισσα YouTuber με τους ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο κανάλι της, υποστηρίζει ακόμη ότι οι αξιωματούχοι του Κιμ διαλέγουν τις κοπέλες βάσει τους κοινωνικού status τους, με τις πιο όμορφες να προορίζονται για τον «λαοπρόβλητο ηγέτη» και τις υπόλοιπες να λαμβάνουν εντολές «να φροντίζουν για τις ανάγκες στρατηγών και πολιτικών».

Η Παρκ λέει ακόμη ότι η «Ομάδα τηςΑπόλαυσης» χωρίζεται σε τρεις υποομάδες:η μία ειδικεύεται στα μασάζ, η άλλη στηνψυχαγωγία του Κιμ και των αξιωματούχωνμε χορούς και τραγούδια και η τρίτηπαρέχοντας σεξουαλικές υπηρεσίες στονδικτάτορα και άλλους άνδρες.

Πώς ξέφυγε η Βορειοκορεάτισσα YouTuberαπό το χαρέμι του Κιμ

Η Παρκ ήταν έφηβη όταν διέφυγε από τη Βόρεια Κορέα και φέρεται να πουλήθηκε ως σκλάβα του σεξ στην Κίνα έναντι 200 δολαρίων προτού «αποδράσει από την κόλαση» και φθάσει στις ΗΠΑ, όπου γνώρισε την επιτυχία με τα απομνημονεύματα και τα podcast της όπου συγκρίνει συχνά τη ζωή στην πατρίδα της με εκείνη στην Αμερική κι έχει εξελιχθεί σε συντηρητική φωνή.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ήταντυχερή που δεν την επέλεξαν για το χαρέμιτου Κιμ λόγω του «οικογενειακού status»της, ισχυριζόμενοι ότι οι αξιωματούχοιτου καθεστώτος αποκλείουν από την «ομάδααπόλαυσης» κορίτσια, συγγενείς τωνοποίων διέφυγαν από τη Βόρεια Κορέα ήδιαμένουν στη Νότια Κορέα ή άλλες χώρες.

Αλλά, όπως λέει, η ζωή στηΒόρεια Κορέα είναι τόσο δύσκολη πουπολλοί γονείς επιτρέπουν στις κόρεςτους να στρατολογηθούν στην «ομάδααπόλαυσης» με την ελπίδα ότι θα έχουνμια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ωστόσο,μόλις φθάσουν στην ηλικία των 25 οικοπέλες τις διώχνουν και ορισμένες εξαυτών παντρεύονται σωματοφύλακες τουΚιμ. Ενώ έκανε λόγο για φήμες, σύμφωναμε τις οποίες η γυναίκα του δικτάτορα«ήταν κάποτε μέλος της Ομάδας Απόλαυσης».

Τα γούστα του Κιμ

Η Παρκ υποστήριξε η «Ομάδα Απόλαυσης»δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1970 απότον πατέρα του Κιμ, τον Κιμ Γιονγκ Ιλ, οοποίος πίστευε ότι μέσω των σεξουαλικώνεπαφών θα κέρδιζε την αθανασία. Τελικάπέθανε το 2011 από καρδιακή προσβολή στηνηλικία των 70 ετών.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο Κιμ προτιμά πιο «λεπτές», ψηλότερες και με «δυτική εμφάνιση» γυναίκες, ενώ ο πατέρας του είχε αδυναμία στις πιο κοντές γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο. Ο παππούς του νυν δικτάτορα, ο Κιμ Ιλ Σουνγκ, «είχε πιο παραδοσιακά γούστα αναφορικά με τις γυναίκες» κι είχε στήσει δική του ομάδα ονόματι “Pochonbo Electronic Ensemble”, είπε η 30χρονη YouTuber.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, -Τι, ΗΠΑ,o kim giongk oun, -ti, ipa