Ο Ντόναλντ Τραμπ επιστρατεύει στις εκλογές και τον γιο του Μπάρον -Όλη η οικογένεια στη μάχη, απέχει μόνο η Ιβάνκα

Στη μάχη των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να ρίξει στην πολιτική σκηνή τον μικρότερο γιο του, Μπάρον.

Ο 18χρονος γιος του Τραμπ και της Μελάνια, ο οποίος σύντομα θα αποφοιτήσει από το λύκειο, επιλέχθηκε ως αντιπρόσωπος της Φλόριντα στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο Μιλγουόκι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του πολιτειακού κόμματος.

Όλα τα παιδιά του
Τραμπ στην προσπάθεια της επανεκλογής του - Απέχει μόνο η Ιβάνκα

Ο Μπάρον Τραμπ θα συμμετάσχει μαζί με τρία άλλα αδέρφια του, τον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, τον Έρικ Τραμπ και τη μικρότερη κόρη του πρώην προέδρου Τίφανι, οι οποίοι είναι επίσης μεταξύ των 41 εκλεκτών αντιπροσώπων της Φλόριντα, δήλωσε ο πρόεδρος του ρεπουμπλικανικού κόμματος της Φλόριντα Έβαν Πάουερ.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια σπουδαία ομάδα ηγετών της βάσης, εκλεγμένων αξιωματούχων και μελών της οικογένειας Τραμπ που συνεργάζονται ως μέρος της αντιπροσωπείας της Φλόριντα για το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων το 2024», ανέφερε ο Πάουερ.

Άλλοι αντιπρόσωποι που συνδέονται με την οικογένεια Τραμπ περιλαμβάνουν την αρραβωνιαστικιά του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, και τον σύζυγο της Τίφανι Τραμπ, Μάικλ Μπούλος, σύμφωνα με το NBC News, το οποίο μετέδωσε πρώτο την Τετάρτη την είδηση για τον Μπάρον.

Η μεγαλύτερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα Τραμπ, έχει μείνει μακριά από την πολιτική από τότε που ο πατέρας της έχασε την υποψηφιότητά του για την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο το 2020.

Στην αποφοίτηση του Μπάρον ο Ντόναλντ Τραμπ την επόμενη εβδομάδα

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ανακηρυχθεί επίσημα υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2024 στο συνέδριο του Μιλγουόκι.

Ο Μπάρον έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό έξω από την πολιτική δράση. Αποφοιτά από το λύκειο την επόμενη εβδομάδα, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσει ο πατέρας του, αφού ο δικαστής στη δίκη για τα χρήματα που πήρε ο πρώην πρόεδρος για την απόκρυψη χρημάτων του έδωσε την άδεια.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα