Ο viral σκύλος των Όσκαρ «αναστάτωσε» το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών -Πόζαρε σαν σταρ [εικόνες & βίντεο]

Ένας απίθανος σκύλος αναστάτωσε με ευχάριστο τρόπο χθες το βράδυ το κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ, κατά την τελετή έναρξης του 77ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Ο Μέσι, το αστέρι της ταινίας «Ανατομία μιας Πτώσης», έγινε ο πρώτος σκύλος που περπάτησε στο λαμπερό κόκκινο χαλί στην πόλη της Νότιας Γαλλίας χθες το βράδυ.

Καθώς δεν ξεχώριζε από τους από τους δίποδους φίλους του, στάθηκε στα δύο του πόδια και εμφανίστηκε να χαιρετάει το πλήθος χρησιμοποιώντας τις πατούσες του.

Από τα Όσκαρ, στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών

Το 8χρονο Border Collie κουβαλούσε ένα selfie stick με ενσωματωμένη κάμερα ανάμεσα στα δόντια του για να τραβήξει βίντεο για το TikTok από το Φεστιβάλ.

Ο πανέμορφος ασπρόμαυρος σκύλος έγινε διάσημος αφού υποδύθηκε τον Snoop, έναν σκύλο-οδηγό, στην γαλλική murder mystery ταινία, που κέρδισε το βραβείο καλύτερου σεναρίου στα φετινά Όσκαρ.

Ο Μέσι, φορώντας ένα παπιγιόν, έγινε viral στα Όσκαρ όταν «χρίστηκε» ο «πραγματικός σταρ της βραδιάς» καθώς εθεάθη να χειροκροτάει με τα δύο του πόδια ξαφνιάζοντας τους πάντες. Ωστόσο, τα πόδια ήταν ψεύτικα και η στιγμή είχε σχεδιαστεί από τους συντελεστές.

Στην εκδήλωση ο Μέσι εθεάθη με την ιδιοκτήτρια και εκπαιδεύτρια σκύλων κινηματογράφου Laura Martin Contini που φορούσε ένα κομψό ανοιχτό γκρι φόρεμα και του έδινε οδηγίες.

Η ταινία της Justine Triet έκανε πρεμιέρα πέρυσι στις Κάννες όπου κέρδισε το κορυφαίο βραβείο του φεστιβάλ, τον Χρυσό Φοίνικα. Ο Μέσι κέρδισε το «Palm Dog», ένα βραβείο που δημιουργήθηκε από δημοσιογράφους για τον κορυφαίο σκύλο του Φεστιβάλ.

Ξεκίνησε το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες

Η 77η τελετή στη Γαλλική Ριβιέρα άνοιξε με την απονομή ενός τιμητικού Χρυσού Φοίνικα στη Μέριλ Στριπ και τα αποκαλυπτήρια της κριτικής επιτροπής της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Η υποδοχή ήταν ενθουσιώδης για την Γκέργουιγκ, την πρώτη Αμερικανίδα σκηνοθέτιδα που υπηρετεί ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών που θα αποφασίσει το κορυφαίο βραβείο του φεστιβάλ, τον Χρυσό Φοίνικα.

Στο επίσημο διαγωνιστικό κομμάτι συμπεριλαμβάνεται η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Ιστορίες Καλοσύνης» (Kinds of kindness) με τους Έμμα Στόουν, Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουάλεϊ, σε σενάριο του ίδιου του Λάνθιμου και του Ευθύμη Φιλίππου.

Φωτογραφίες: Associated Press, Splashnews, EPA

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα