Παρίσι 2024: Τοποθέτησαν στο Ολυμπιακό χωριό ειδικά κρεβάτια «κατά του σεξ» [εικόνες & βίντεο]

Μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια φαίνεται πώς έχουν σκεφθεί οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, αφού έφθασαν ήδη στην Πόλη του Έρωτα ειδικά κρεβάτια «κατά του σεξ», που θα βάλουν φραγμό στις ερωτικές επιθυμίες των διαγωνιζόμενων, ώστε να μην επηρεαστούν οι επιδόσεις τους στα ταρτάν και τα γήπεδα.

Τα ειδικά αυτά κρεβάτια κατασκευάζονταιαπό την Airweave, την ίδιαεταιρεία που είχε προμηθεύσει και τοΟλυμπιακό χωριό στο Τόκιο της Ιαπωνίαςπρο τετραετίας.

Το μικρό μέγεθος των κρεβατιών αυτών εμποδίζει τον… συνωστισμό, ενώ κατασκευάζονται από σκληρό χαρτόνι, που δεν αντέχει και…. πολύ βάρος και κραδασμούς, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα New York Post.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca τα κρεβάτια αποτελούνται από τρία κομμάτια, το καθένα με διαφορετικό βαθμό σκληρότητας, από πιο σκληρά έως πιο μαλακά. Αυτά τα κομμάτια είναι εναλλάξιμα και επαναχρησιμοποιήσιμα. Παράλληλα οι διοργανωτές με ειδική εφαρμογή θα μετρούν το βάρος και το ύψος των αθλητών κατά την άφιξή τους, ώστε να καταλήγουν στον τέλειο συνδυασμό των τριών κομματιών για κάθε διαγωνιζόμενο.

Oι οικολογικέςανησυχίες των διοργανωτών των ΟλυμπιακώνΑγώνων του Παρισιού

Πέρα από το ότιαποτρέπουν τις ερωτικές συνευρέσειςτα κρεβάτια αυτά επελέγησαν από τουςδιοργανωτές καθώς δίνουν ιδιαίτεροβάρος στη βιωσιμότητα αφού το πλαίσιότους από σκληρό χαρτόνι και τα στρώματαείναι κατά 100% ανακυκλώσιμα.

«Ελπίζωότιοιπροσπάθειες τωνδιοργανωτών των Αγώνων Παρίσι 2024 ναμειώσουντοναντίκτυπότους στοπεριβάλλον θα δείξουν ότι είναι δυνατόνα γίνονται μεδιαφορετικό τρόπο ταπράγματα», δήλωσε η ΖορζίναΓκρενόν, διευθύντρια του περιβαλλοντικού τομέατης οργανωτικής επιτροπής.

Αχαλίνωτο σεξ των αθλητών στη διάρκειατων Ολυμπιακών Αγώνων

Εδώκαι χρόνια διεθνή ΜΜΕ έχουν δημοσιεύσειρεπορτάζ που κάνουν λόγο για άγριο σεξμεταξύ αθλητών στη διάρκεια των ΟλυμπιακώνΑγώνων.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην παίκτης του πινγκ πονγκ, Μάθιου Σαϊέντ, είχε αποκαλύψει στους Τάιμς του Λονδίνου ότι στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης το 1992 «έκανα περισσότερο σεξ στις δυόμιση αυτές εβδομάδες απ’ ό,τι στην υπόλοιπη ζωή μου». Είκοσι χρόνια αργότερα στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου ένας αθλητής αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα The Mirror ότι είχε μετάσχει σε ερωτικό κουαρτέτο με έναν συναθλητή του και δύο γυναίκες στο Ολυμπιακό χωριό.

Τα κρεβάτια από σκληρό χαρτόνι στο Παρίσι, πάντως, είναι μάλλον απίθανο να εμποδίσουν τους ασυγκράτητους αθλητές να «ξεδώσουν», αφού ένας εξ’ αυτών είχε αποκαλύψει ότι έγινε όργιο μέσα σε τζακούζι, ενώ ένας Αμερικανός που έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια, είπε ότι έχει δει συναθλητές του να κάνουν σεξ σε υπαίθριους χώρους «στο γκαζόν, μεταξύ κτιρίων, οι άνθρωποι απλώς χάνουν τον έλεγχο».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρίσι 2024, Τοποθέτησαν, Ολυμπιακό, [εικόνες,parisi 2024, topothetisan, olybiako, [eikones