Πού έχουμε ξαναδεί την Σουηδή παρουσιάστρια της Eurovision 2024, Μαλίν Άκερμαν -Μουσικός, ηθοποιός του Χόλιγουντ

Ο τελικός του μουσικού διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision 2024 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Μάλμε της Σουηδίας με την αγωνία να χτυπά κόκκινο.

Ο φετινός διαγωνισμός συμπίπτει με την 50ή επέτειο από τη σημαντική νίκη των Abba το 1974, η οποία εκτόξευσε το σουηδικό συγκρότημα σε παγκόσμια φήμη.

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον τελικό με τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» να παίρνουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Στον τελικό, όμως, πέρασε και το Ισραήλ, που παρά τα παράπονα και τις διαδηλώσεις έξω από το Malmo Arena, διαγωνίστηκε κανονικά.

Οι παρουσιάστριες του τελικού θα είναι δύο, όπως και στον ημιτελικό, η κωμικός Petra Mede και η ηθοποιός Μαλίν Άκερμαν.

Μάλιστα, η 45χρονη Μαλίν κάτι μας θυμίζει και αυτό γιατί την έχουμε δει σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ.

Ποια είναι η παρουσιάστρια της Eurovision 2024, Μαλίν Άκερμαν

Η Μαλίν, η οποία γεννήθηκε στη Στοκχόλμη αλλά μεγάλωσε κοντά στους καταρράκτες του Νιαγάρα στο Οντάριο του Καναδά, φημίζεται για πολλές ταινίες του Χόλιγουντ.

Η Σουηδο-Καναδή ηθοποιός ασχολήθηκε επίσης με τη μουσική, έχοντας διατελέσει μέλος στο εναλλακτικό ροκ συγκρότημα «The Petalstones» πριν από την ακμάζουσα καριέρα της στην υποκριτική.

Η Malin γεννήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 12 Μαΐου 1978 από μητέρα μοντέλο και πατέρα ασφαλιστικό, ο οποίος μεγάλωσε την ηθοποιό ως Βουδίστρια.

Στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών η οικογένειά της έκανε το βήμα και μετακόμισε στον Καναδά, αν και μπορεί ακόμα να μιλήσει σουηδικά, βοηθώντας αργότερα στον πρώτο της σουηδικό κινηματογραφικό ρόλο «A Piece of My Heart» το 2019.

Η Μαλίν υπέγραψε για σύντομο χρονικό διάστημα στο φημισμένο αμερικανικό πρακτορείο Ford Models, αφού εντοπίστηκε σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο.

Είδε το όνομά της στη σκηνή του Χόλιγουντ το 2005, όταν πήρε τον ρόλο της Juna στην τηλεοπτική σειρά του HBO «The Comeback».

Αλλά ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήταν να πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία του 2006 «Επτά μέρες φαγούρα» στο πλευρό του Μπεν Στίλερ.

Η ταινία εξιστορεί τον μήνα του μέλιτος ενός ζευγαριού στο Μεξικό που καταρρέει καθώς ο χαρακτήρας του Μπεν, Έντι, ερωτεύεται μια άλλη γυναίκα που δεν είναι η Λίλα, η γυναίκα του, την οποία υποδύεται η Μαλίν.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2009, η Μαλίν πρωταγωνίστησε στην ταινία με υπερήρωες «Watchmen» ως Silk Spectre II.

Η ταινία διαδραματίζεται το 1985 όπου μια ομάδα συνταξιοδοτημένων τιμωρών ερευνά μια συνωμοσία εναντίον τους.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει εργαστεί επίσης ως μουσικός και ήταν η τραγουδίστρια του εναλλακτικού ροκ συγκροτήματος «The Petalstones» πριν ασχοληθεί με την υποκριτική.

Εμφανίστηκε επίσης στο rom-com «The Proposal» το 2009, παίζοντας τη Γκέρτρουντ, την πρώην κοπέλα του Άντριου (Ράιαν Ρέινολντς).

Συμμετείχε επίσης ως guest-star στην κωμική σειρά «How I Met Your Mother» και έπαιξε την Alex Altman στο «Suburgatory» του ABC. Άλλες γνωστές ταινίες της είναι το «27 φορέματα» και το «Ζευγάρια στα βαθιά».

Τι είπε για την παρουσίαση της Eurovision 2024

Μιλώντας για την παρουσίαση της Eurovision 2024, η Μαλίν είπε στο Eurovision.tv: «Δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω τα συναισθήματά μου για αυτό».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και λίγο νευρική, αλλά με θετικό τρόπο. Πάντα μου άρεσε η Eurovision και το να είμαι μέρος αυτού του φανταστικού σόου μαζί με την Petra είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επιπλέον, είναι μια από τις πιο αστείες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ».

Η Μαλίν είπε πρόσφατα πώς αυτή τη στιγμή «επανεφευρίσκει» τον εαυτό της καθώς συνεχίζει να ζει στην «καλύτερη εποχή της ζωής της».

Πώς νιώθει για τη ζωή στα 40 στο Λος Άντζελες

Η ηθοποιός λέει ότι «νιώθει περισσότερο ο εαυτός της» τώρα στα 40 της και ελπίζει να «μην κολλήσει» σε μια συγκεκριμένη εποχή.

Η Μαλίν, η οποία μετακόμισε στην Καλιφόρνια από τη Στοκχόλμη το 2001, αναφέρει ότι η ζωή στο Λος Άντζελες ήταν σαν να είσαι σε «διακοπές» κάθε μέρα.

Η Σουηδή σταρ είπε στη Vogue Scandinavia: «Βρίσκομαι σε μια στιγμή που ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου, τα 40 μου ήταν η καλύτερη εποχή της ζωής μου μέχρι στιγμής. Νιώθω πιο πολύ ο εαυτός μου, η πιο αυθεντική σε αυτό που είμαι.

«Κοιτάω μερικούς ανθρώπους μεγαλύτερους από εμένα, μερικούς γύρω στα 60 και νομίζω ότι έχουν κολλήσει σε μια συγκεκριμένη εποχή. Δεν θέλω να κολλήσω. Θέλω να ντύνομαι με έναν τρόπο που να έχει κάτι, αλλά να είναι κομψό».

Συνέχισε να λέει για το πόσο «αγαπά» το Λ.Α και πώς αφιερώνει χρόνο για να περνάει «ποιοτικό χρόνο» με την οικογένειά της.

«Η πεζοπορία, τα φαράγγια. Είναι σαν να ζεις σε διακοπές. Όταν βρίσκομαι στη μέση ενός project, είναι 24/7. Πολλές μέρες, επιστρέφοντας σπίτι για να μάθω τα λόγια μου για την επόμενη μέρα, προσπαθώντας να περάσω λίγο ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια το Σαββατοκύριακο», πρόσθεσε.

Φωτογραφίες: Associated Press, TT NEWS AGENCY

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα