Στέφανος Κασσελάκης-Τάιλερ Μακμπέθ: Σε αυτόν τον κήπο θα γίνει η δεξίωση του γάμου τους στα Χανιά [βίντεο]

Στις 29 Αυγούστου, σε βοτανικό κήπο στην περιοχή Φουρνέ της Κρήτης, θα γίνει το γλέντι για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Η κράτηση, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», έχει γίνει εδώ και καιρό από την Αμερική. Σύμφωνα με την περιγραφή της εκπομπής, είναι ένας επίγειος παράδεισος με φυτά, νερά και ζώα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει περίπου 150 καλεσμένους, δεν έχει κανέναν από το κόμμα και την πολιτική και θα είναι μόνο στενοί

συγγενείς και φίλοι και άνθρωποι από την Αμερική.

Στην εκπομπή μίλησε ο ιδιοκτήτης του Βοτανικού Κήπου: «Εγώ μιλάω μαζί του (με τον Στέφανο Κασσελάκη), και μαζί τους αλλά και με τον wedding planner. Θα γίνει στις 29 του μήνα στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης η τελετή. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε συζητήσει λεπτομέρειες. Σίγουρα θα γίνει και κάποια μικρή δεξίωση, κάποια κεράσματα, διάφορα πραγματάκια τα οποία θα σχεδιαστούν τώρα τον Μάη, κάποια στιγμή θα έρθουν για να μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες. Έχουν κλείσει μέσω wedding planner και να σας πω την αλήθεια εγώ δεν γνώριζα. Το έχουν κλείσει τώρα από τα Χριστούγεννα αυτό. Εμείς δεν γνωρίζαμε ποιος είναι πίσω από αυτή την τελετή. Τώρα τελευταία το έχω μάθει και εγώ ότι είναι του κ. Κασσελάκη».

Στην ερώτηση για πόσα άτομα έχει «κλείσει» ο χώρος είπε: «150 άτομα. Μετά υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες, δηλαδή θα κάνει και άλλα πράγματα. Τώρα τι ακριβώς δεν γνωρίζω. Δηλαδή, θα πάνε και σε κάποιες βίλες και σε κάποια άλλα events, θα διοργανώσουν. Δεν ξέρω το πρόγραμμά τους, ακούω κι εγώ διάφορα από την πιάτσα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι λεπτομέρειες θα κλείσουν γύρω στις 20 του Μάη. «Έχει κλείσει 29 του Αυγούστου, είναι μία τελετή περίπου στα 150 άτομα και θα ακολουθήσει και κάποιο κέρασμα, το οποίο θα είναι σε στιλ δεξίωσης», κατέληξε.

Ξάδερφος Στέφανου Κασσελάκη: «Θα είναι πολύ ωραίο να βρεθούμε όλοι μαζί στην Κρήτη»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε και ο Αλέξανδρος Κασσελάκης, ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει λάβει το προσκλητήριο. Ο ίδιος εξήγησε ότι έχει μιλήσει με τον Τάιλερ Μακμπέθ σχετικά με τον γάμο, αλλά δεν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες. «Εμείς θα είμαστε δίπλα τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Να είναι καλά. Θα είναι πολύ ωραίο να βρεθούμε όλοι μαζί στην Κρήτη, να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός, αυτή τη χαρά του Στέφανου και του Τάιλερ, όλη η οικογένεια μαζί. Οι γονείς μας μάς μεγάλωσαν να αγαπάμε τον τόπο καταγωγής μας, οπότε θεωρώ ότι είναι σημαντικό αυτό και για τον Στέφανο».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης -Τάιλερ Μακμπέθ, Χανιά [βίντεο],stefanos kasselakis -tailer makbeth, chania [vinteo]